سلام دوستان امشب خیلی خوابم میاد چندتا هم فیلم قراره دانلود کنم..از ساعت ۲ به بعد اینترنتم رایگانه راهی هست من بگیرم بخوابم بعد خود گوشیم ساعت ۲ که شد فیلمارو دانلود کنه؟؟
مثلا برنامه ای باشه یا مثلا ترفند خاصی
ممنون میشم اگه میدونید بهم بگید۰🥰❤❤
خواهش میکنم اگه سیاست زنانه بلدید یا یه آگاهی و فکر عاقلانه ای به من بگید🙏❤من خیلی خیلی ساده ام هیچکی نبود چیزی بهم یاد بده
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
روی صحبتیم با شمایی هست ڪه دارین روزهای سختیو تجربه میکنیدزندگی همیشه جای قشنگی نیست زندگی ی وقتایی خیلی بی رحمه و پر از آدماهای ناجور اونقدر بی رحم که باهر قدرتی هم که داشته باشی به زمین میزنتت ولی باید این باور رو داشته باشی که هردفعه زمین میخوری بتونی بلند شی مهم اینه قوی باشی و یک درس خوب بگیریم از اون و بلند شیم و باید بدونیم که روزهای بد و آدم های بد نیومدن که بمونن اومدن که درس بدن و تجربه شن ✌🏻❤❤❤🌹