2777
2789
عنوان

شهید مهربون

428 بازدید | 54 پست

سلام خانوما

حتما راجب شهید ابراهیم هادی شنیدید.من یساله با ایشون اشنا شدم و از بزرگواریشون نگم براتون

میدونم که گره گشای تمام مشکلات فقط خداست شکی ندارم

ولی اگه بنده های مخلص خدارو واسطه قرار بدی خدا بخاطر آبروشون نه نمیگه بهت

من همیشه صلوات هدیه میکنم به روح بزرگوارشون

اومدم بگم که همچین شهیدی وجود داره که واقعا مَرده و چقدر بامرامه

الهی که دلاتون نشکنه

برام دعا کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم😍بااین قلبت ک وصله براحل مشکلم دعا کن فرداشب بگم دیگ حاجت گرفتم ترسم تموم شد💔😢

الهی به حق امام رضا هیچوقت ناامید نشی

ترس برای چی؟تا خدا هست چرا بترسیم؟منتظریم فردا تاپیک حاجت روایی بزنی عزیزدلم

قبل بارداریم نذرش کردم یه ختم قرآن هنوز ختمم تموم نشده.. الحمدلله ک خدا همچین آدمهای بزرگی رو تو زندگیمون قرار داده 

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم. 
قبل بارداریم نذرش کردم یه ختم قرآن هنوز ختمم تموم نشده.. الحمدلله ک خدا همچین آدمهای بزرگی رو تو زند ...

من تا قران براشون ختم نکردم.ولی انقدر بزرگوارن که با یه دونه صلوات هم پا در میونی میگنن

من تا قران براشون ختم نکردم.ولی انقدر بزرگوارن که با یه دونه صلوات هم پا در میونی میگنن

البته ولی حاجت من بزرگ بود. ان شاء الله که خداوند حاجت شرعی قلبی همه رو برآورده کنه 

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم. 
عزیزدلمم با دل پاکت منم دعا کن خدا همونیو ک رضایت خودش درش هست رو سر مسیرم قرار بده♥️

منم بنده ی خوبی نیستم برای خدا.چند روز پیشا از شدت ناامیدی دست به یه کاری زدم که نمیدونم خدا منو ببخشه یا نه

ولی الهی که خدا جواب هممونو بده.