2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین به دوستم تجاوز شده...

1614 بازدید | 44 پست

دیشب یکی از رفیقام بهم گفت،که به یکی از دوستام تجاوز شده،دختره کم سنه،۱۶ سالشه.

بهش تجاوز شده.

تو یه شهر کوچیک زندگی میکنن که فوق العاده مذهبیه،خانوادشم خیییلیییی حساسن .

به رفیقم گفته اگر به خانواده بگم منو میکشن،منم فرار میکنم.

مشاوره هم نمیخواد بره.

به پدر مادرش نمیتونه بگه.

اینقدر دست دست کرده که ۳ هفته از اون اتفاق گذشته میگن حتی شکایتم نمیشه کرد،چون پزشکی قانونی نرفته..

خیلی براش گریه کردم،بچه ها به نظرتون باید چیکار کنه؟راهی هست برای نجاتش؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطور بوده قضیش شاید دوربینی چیزی تو خیابون گرفته باشش

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        

۱۶ سالش بوده،!!!!🙄🙄🙄

یعنی خودش نخواسته یا به به زور بردنش؟!!!

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

چ بد

آشنا بوده طرفش؟ یعنی بازم امکان سواستفاده هست؟ 

خیلی باید رو خودش و افکارش کار کنه تا بتونه اون خاطرات بد رو از ذهنش پاک کنه

الهی که همیشه حال دل همه خوب باشه   یعنی میشه یه روزی آرامش مهمون همیشگی دلهامون باشه؟ 

مشاوره رفتن چه بدی داره که نمیره؟؟

دنیا جای خوبی میشه   وقتی آدم های فهمیده کار بد دیگران رو تذکر بدن.اگر عمقی نگاه کنیم میبینیم مقصر این همه ظلم و بدبختی و فقر و جنگ فقط آدم بد ها نیستن بلکه اتفاقا آدم خوب هایی که بدی رو دیدن و سکوت کردن باعث و بانی اصلی مشکلات دنیا هستن. بیاید از این به بعد خودمونو مسئول تر بدونیم و با ایمان پیدا کردن به نقش خودمون توی زیبا شدن دنیا و با تلاش خودمون اوضاع رو بهتر کنیم.                   سکوت در برابر ظالمان، مشارکت با آنان است.(آیه ۱۶۵ سوره اعراف)                                                             امام جواد(ع):هر کار زشتی را تحسین و تأیید کند،در آن کار شریک است.