2777
2789

😑😑😑

تازه من دوستش داشتم برام جذاب بود 

بک کارب کردکه تا آخر عمرم بلاکش کنم 

با وقار هرا و جادوی آفرودیت، زنی می‌شوم که عشق را می‌سازد، می‌پروراند و در آن می‌درخشد.من با وقارِ هرا، در مسیر عشق و خانواده‌ام قدم برمی‌دارم. زنی هستم که با رشدش، خانه‌ای از عشق و امنیت می‌سازد

تایپم :

این کاربری دست چند نفره .🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چکا یاخدا

ازم پرسید داغی ؟؟ منم گفتم دیگه به من پیام ندید متاسفم براتون 

با وقار هرا و جادوی آفرودیت، زنی می‌شوم که عشق را می‌سازد، می‌پروراند و در آن می‌درخشد.من با وقارِ هرا، در مسیر عشق و خانواده‌ام قدم برمی‌دارم. زنی هستم که با رشدش، خانه‌ای از عشق و امنیت می‌سازد

مگه چکار کرده که تا آخر عمر!!! کارخونه داره ها؟

حالا شاید دوباره بهم فرصت بدیم من که الان نمیتونم دیگه به پسری فکر کنم آرزوم معلمی هنر بهش رسیدم بعدش 🌹🌹

حالا شاید دوباره بهم فرصت بدیم من که الان نمیتونم دیگه به پسری فکر کنم آرزوم معلمی هنر بهش رسیدم بعد ...

کارخونه دار باشه دیگه معلمی برای چیته؟

✅ یاد بگیر صبر کنی ، هر چیزی تو زمان خودش اتفاق بیوفته🕛

کارخونه دار باشه دیگه معلمی برای چیته؟

رسالتم معلمی هنر 🥰باید بتونم تو رابطه هم تمرکز کنم 

ازم پرسید داغی ؟؟ منم گفتم دیگه به من پیام ندید متاسفم براتون

چیز بدی نکفته طبتو میخاسته بدونه 😐😐

وَ اَما مَن مُصَمم، در سَبز زیستن...🌱در آدم بهترین ماندن...وآدم بهتری ماندَن🌷✨