2777
2789
عنوان

حرفم به نظرتون زشت بوده با پدر شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 65 پست
ینی چی چرا بجه رو میزنید دیونه اید مگه😑😑😑 اعصای ندارید بچه نیارید بخدا اینا ظلمه۰😒😑🍭

من که نزدم شوهرم جنی شد خودش هم پشیمون شد حتی اونم به باباش اخم کرد این بچه هم خیلی لوسه مشکلش هم اینه خواهرش رو میزنه صد بار میگم اینم آدمه گوش نمیده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طفلک دخترت  دلم سوخت براش

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
ببخشید ببخشید این حرفو میزنم اما شوهرت هم غلط کرده بچه رو بزنه مگه کیه من مجردم ولی بچه داشته باشم ...

با اونم دعوا کردم معمولا صبوره ولی دیگه قاطی کرد فکر از صبح هر کاری خواسته کرده بردیمش هر چی دلش خواست خریده اینقدر اذیت کرد یهو دیوانه شد خودش هم پشیمون میشه 

من که نزدم شوهرم جنی شد خودش هم پشیمون شد حتی اونم به باباش اخم کرد این بچه هم خیلی لوسه مشکلش هم ای ...

ببین حتنا فک میکنه به خواهرش بیشتر اهمیت میدید که میزندش براش خوراکی میگیرید و اینا بگید خواهرت برات گرفته که مهر خواهرش بع دلش بیفته بزار باهم بازی کنن البته حواست بهشون باشه تا بهتر شه ولی کتک زدن نتیجه نداره🍭

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥
من که نزدم شوهرم جنی شد خودش هم پشیمون شد حتی اونم به باباش اخم کرد این بچه هم خیلی لوسه مشکلش هم ای ...

هیچ کس حق نداره بچه رو بزنه 

به هیچ وجه 

لابد کاری کردی فرقی گذاشتی که بچه کوچیکت رو میزنه😒

.
کارشون اشتباه بوده بله ولی اگر دخترتون خیلی شیطونه جایی میرین حتما کنترلش کنین بقیه اعصاب ندارن یا ...

دخترم با اون ها کاری نداشت خوارش رو میزد واقعا به پدر شوهرم ربط نداشت بزندش

دخترم با اون ها کاری نداشت خوارش رو میزد واقعا به پدر شوهرم ربط نداشت بزندش

وقتی میزاری شوهرت بزنتش منتظر باش بقیه هم بزننش

ترو خدا نزار دیگه هیچ وقت بزنتش بخدا بچت اینا یادش میمونه 

.
وقتی میزاری شوهرت بزنتش منتظر باش بقیه هم بزننش ترو خدا نزار دیگه هیچ وقت بزنتش بخدا بچت اینا یادش ...

خیلی حرف زدم خودش هم پشیمون بعد کلی باج میده به بچه که این خودش بدتر لوسش می کنه