امروز خونه مادر شوهرم دخترم حسابی اذیت کرد یعنی واقعا اذیت کرد خیلی هم غده شوهرم هم یهو عصبانی شد بچه رو کشوند تو اتاق و زدش رفتیم دنبالش شوهر رو کشیدیم بیرون یه ذره هم دخترم رو نصیحت کردیم یکم آروم باشه بابا خسته شده حالا آروم شد و گذشت بعد دخترم با پدر شوهرم رفت تو اتاق دوباره صدای گریه بلند شد ایندفه پدرشوهرم زده بودش منم ناراحت شدم به شوهرم جلو اون ها گفتم وقتی باباش اینجوری میزنه بچه رو از دیگران چه انتظاری داریم خیلی بد بود حرفم؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وا خوب کردی گفتی من والا ندیدم شوهرم دست رو بچم بلند کنه خودتم میگی دیگه بچه 😑 پدرشوهرتم بد کرده من اگه پدر شوهرم دست رو بچم بلند کنه خونشونو اتیش میزنم من بچمو دارم لا پر قو بزرگش میکنم بزارم بزنش؟
لطفا برای حاجتم صلوات بفرستید. خدایا خودت مواظب عزیزانم باش❤
ولی اگر دخترتون خیلی شیطونه جایی میرین حتما کنترلش کنین بقیه اعصاب ندارن
یا کمتر برین جایی
حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂 وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩🦯