2777
2789
عنوان

حرفم به نظرتون زشت بوده با پدر شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 65 پست
ای بابا نمیدونم چی بگم خیلی وقت ها هم خیلی دوسش داره کمک هم میکنه ای وای من به کوچیکه چیزی بگم این ب ...

چقد اخلاقش شبیه پسر منه 

خدا حفظشون کنه 

نگران نباش این روزا هم میگذره 

فقط چند سال دیگه باید تحمل کنیم😂😂😂

...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راست میگیید یعنی من الان به پسرم نگم برادرتو دوس داشته باش  پس چیکار کنم مال منم خیلی بش حسودی ...

تو به کوچیکه حرف بزنی یا کلا بهتره خیلی چیزی نگی

اگه ببینه عکس العمل نشون میدی میشه مثل من😑

اگه کاراش خطری برای کوچیکا ایجاد نمیکنه کاری نداشته باش

اگرم خواستی کاری کنی نگو نکن بزرگه رو سرگرمش کن مثلا بگو بیا بریم بازی کنیم حوصلم سر رفته که بیاد 

میدونی که بچه ها بهشون بگی نکن بیشتر میکنن😑

.
عه خب نرو بشین خونت هم بچتو ادب کن هم احترام خودتو نگه دار و ارزشتو حفظ کن

خفه بابا 

اگر میدانستم این آخرین دقایقی است که تورا میبینم به تو میگفتم “دوستت دارم “ و نمیپدانشتم که تو خود این را میدانی همیشه فردایی نیست تا زندگی فرصت دیگری برای جبران این غفلت ها به ما بدهد کسانی را که دوست داری کنار خودت داشته باش و به آنها بگو که چقدر دوستشان داری بگو که چقدر برایت مهم هستند بگو که وجودشان برایت نیاز است مراقبشان باش چون شاید فردایی نباشد برای جبران گفته هایی که یک روز از گفتنشان گذشتی ! 
خفه بابا 

@نی_نی_یار_3  

@نی_نی_یار_5  

@نی_نی_یار_2  

دوسته خوبم خواهش میکنم ازت که عکس پروفایلم رو کپی نکن،ممنون❤من خیلی ترکیدم دوسته عزیزم این چهارمین کاربریمه پس ممنون میشم ک با من بحث نکنی و ادب رو رعایت کنی تا مجبور نشم باهات مثل خودت رفتار کنم❤🤗