2777
2789
عنوان

حرفم به نظرتون زشت بوده با پدر شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 65 پست
6 سالشه

خب منم شرایط شما رو داشتم و دارم پسربزرگم که شش سالشه همش برادر کوچکش که دوسالشه رو کتک میزنه و اینا همش به خاطر حسودیه و باید بیشتر به بزرگه توجه کنید تحت هیج شرایطی کتکش نزنید سعی کنید کاری کنید که خواهرشو خیلی دوس داشته باشه

...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی حرف زدم خودش هم پشیمون بعد کلی باج میده به بچه که این خودش بدتر لوسش می کنه

هم لوسش میکنه هم این بچه ممکنه وارد حامعه که بشه چیزی رو که میخواد به دست نیاره و شکست مخوره 

البته میدونی چیه اینکه شوهرت لوسش میکنه و بعد باهاش بداخلاق شه و بزنتش واقعا خیلی وحشتناک تو روحیش تاثیر میزاره و بیشتر ناراحت میشه و ممکنه در آینده مشکلات روحی براش پیش بیاد

بخشید اینقدر میگم بچه رو نزنید به خدا دیدم مشکلات وحشتناکی پیش میاد نمیخوام این اتفاق برای دختر گل شما هم بیفته

.
خب منم شرایط شما رو داشتم و دارم پسربزرگم که شش سالشه همش برادر کوچکش که دوسالشه رو کتک میزنه و اینا ...

خب خیلی کارا کردیم ولی اصلا خوب نمیشه بیچاره این کوچیکه هیچی نداره اصلا با پاهاش بازی میکنه بازم می‌زدند میگه با اینم بازی نکن در این حد حسود چند وقت پیش بالشت گذاشته بود خفش کنه قبل با داریم اصلا اینجور نبو خیلی آروم بود ولی الان شر شده 

خب منم شرایط شما رو داشتم و دارم پسربزرگم که شش سالشه همش برادر کوچکش که دوسالشه رو کتک میزنه و اینا ...

نه خیلی نباید سعی کنن خواهرش رو دوست داشته باشه برعکس میشه

به بزرگه بیشتر توجه کنین چون کوچیکه فعلا بچس خیلی متوجه نیست

خیلی تو رابطه شون دخالت نکنین خود به خود خوب میشن

.
هم لوسش میکنه هم این بچه ممکنه وارد حامعه که بشه چیزی رو که میخواد به دست نیاره و شکست مخوره  ...

میدونم عزیزم ممنون شوهرم کلا همینه خیلی مهربونه ولی 10 درصد موارد عصبانی شه خیلی بد میشه منم زیاد ازش خوردم بد میشینه گریه میکنه چرا عصبانیم میکنید بزنمتون 

اره باید خیلی به بزرگه توجه کنند اینا همش از حسودیشه

تقریبا اسم این حس رو نمیشه حسودی گذاشت ،یجور نفرته😑

من خودم بچه که بودم از خواهرم متنفر بودم از حسودی و اینان نبود چون واقعا من همه چی داشتن و بیشتر بهم توجه میکردن اما نمیدونم چرا ازش بدم میومد و حتی بعضی وقتا فکر میکنم هنوزم ازش متنفرم😑😑

دلیلش رو البته میدونم اونا اصرار میکردن که تو خیلی اینو دوست داری و سعی میکردن دوسش داشته باشم منم لحظه به لحظه متنفر تر میشدم

اگه به حال خودم میزاشتنم شاید دوسش هم میداشتم خیلی

.
تقریبا اسم این حس رو نمیشه حسودی گذاشت ،یجور نفرته😑 من خودم بچه که بودم از خواهرم متنفر بودم از حس ...

ای بابا نمیدونم چی بگم خیلی وقت ها هم خیلی دوسش داره کمک هم میکنه ای وای من به کوچیکه چیزی بگم این بغض میکنه ولی خودش مجازه بزنه 

تقریبا اسم این حس رو نمیشه حسودی گذاشت ،یجور نفرته😑 من خودم بچه که بودم از خواهرم متنفر بودم از حس ...

راست میگیید یعنی من الان به پسرم نگم برادرتو دوس داشته باش 

پس چیکار کنم مال منم خیلی بش حسودی میکنه گاهی هم خیلی دوسش داره با هم بازی میکنند ولی اکثرا کتکش میزنه

...