2777
2789

امروز خونه مادر شوهرم دخترم حسابی اذیت کرد یعنی واقعا اذیت کرد خیلی هم غده شوهرم هم یهو عصبانی شد بچه رو کشوند تو اتاق و زدش رفتیم دنبالش شوهر رو کشیدیم بیرون یه ذره هم دخترم رو نصیحت کردیم یکم آروم باشه  بابا خسته شده حالا آروم شد و گذشت بعد دخترم با پدر شوهرم رفت تو اتاق دوباره صدای گریه بلند شد ایندفه پدرشوهرم زده بودش منم ناراحت شدم به شوهرم جلو اون ها گفتم وقتی باباش اینجوری میزنه بچه رو از دیگران چه انتظاری داریم خیلی بد بود حرفم؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه

خب نرو بشین خونت هم بچتو ادب کن هم احترام خودتو نگه دار و ارزشتو حفظ کن

دوسته خوبم خواهش میکنم ازت که عکس پروفایلم رو کپی نکن،ممنون❤من خیلی ترکیدم دوسته عزیزم این چهارمین کاربریمه پس ممنون میشم ک با من بحث نکنی و ادب رو رعایت کنی تا مجبور نشم باهات مثل خودت رفتار کنم❤🤗

ینی چی چرا بجه رو میزنید دیونه اید مگه😑😑😑

اعصاب ندارید بچه نیارید بخدا اینا ظلمه۰😒😑🍭

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥

اصلاااااا باورم نمیشه دخترو میزنید!!!

منتظر عواقبش در آینده باشین

تیکر آزمونمه🙂لطفا برای موفقیتم یه صلوات بفرستید❤ دنیای آرزوهام تو چشمای هیز تو نیست😎