2777
2789
عنوان

خانم های گل تهرانی، راهنمایی می خواستم (درباره مراکز ناباروری)

| مشاهده متن کامل بحث + 5327 بازدید | 72 پست

سلام بانوی عزیز شبتون بخیرباشه وامیدوارم درصحت وسلامت کامل باشیدمن بعداز تاپیک اخرتون هرروز به سایت سر می زنم وتاپیکای شماروچک می کنم که اگه تاپیک جدیدی گذاشتیدمطالعه کنم ولی متاسفانه خبری از حضورتون درسایت نمی بینم بی صبرانه منتظرتون هستم واگر جایی دیگه فعالیت دارید لطفا من ودیگر دوستان رو راهنمایی بفرمایید

موفق وموید باشید❤❤❤

سلام خانومی لطفا حتما به این پیج اینستا سر بزتید reyhaneh.center

ایشون بسیار مامای حاذقی هستند و خیلی از ناباروری ها رو درمان کردن فقط هم طبق تغذیه اصولی و ژل رویال و... پیش میرن حتی میتونید با همسرتون مراجعه کنید

و خدایی که ب شدت کافیست، وزن شروع ۶۸ وزن هدف ۵۸        من خودمو خیلیییی دوست دارم                                

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام بانو آرتمیس عزیز ازتون خواهش میکنم درخواست دوستی منو قبول کنید من باهاتون کار مهم دارم تاپیکای دیگتون قفل بود مجبور شدم از اینجا پیام بدم خواهش میکنم منتظرم نذارید

سلام خوبی عزیزم 

من خیلی به راهنمایی شما نیاز دارم 

اگر وقت کردید لطف میکنی بهم مشورت بدی ؟

من خیلی به خاطر خواهرشوهرم با شوهرم بحث داشتم خیلی زیاد که گفتنش فقط باعث گرفتن وقت شما میشه 

خواهرشوهرم هم سن من هست و من ده سال ازدواج کردم و ایشون یکشال عقد کرده 

همسرم با اینکه خیلی طرفدارخواهرش بوده و در یه جبعه عمل کردن و منو ازار دادن ....

شوهرم قول داده بود که یخچال خونه رو عوض میکنه و وام بگیره و اما مادر و پدرش متاسفانه دایما تاکیید میکنن که وام بگیر کمک بشه به جهیزیه و ما دستمون تنگ ه 

من شاغلم و وام های عالی میگیرم و الان 100 میلیون وام گرفتم قبلا برنامه مون این بود که وام بگیرم و وماشین عوض کنیم اما الان با این کار شوهر که وام خودش رو د حد 30 میلیون میخواد بده پدرش ناراحتم و دل چرکین شدم که خودم وامم رو برای رفاه  زندگی دیگه هزینه کنم 

شما چه پیشنهادی میدی ؟من خودم گواهینامه دارم اما ماشین ندارم و زیاد راستشو بخوایید علاقه ای به رانندگی ندارم 

نظر شما هر چی باشه اجرا میکنم

سلام دوستان گلم، روزتون بخیر.

ممنونم از محبت هاتون.

من پیش دکتر نصر هم رفتم، اما متاسفانه باز هم نتیجه نگرفتم.

اگر دوست داشتید برام دعا کنید.

راستی، تاپیک جدید منتظرتونم....

خوشا راهی که پایانش تو باشی...

آرتمیس جان 

عمه و شوهر عمه من ۱۳ سال بچه دار نشدند و هرجایی که بگیو رفتند هم عمم مشکل داشت هم شوهرعمم 

ولی توی دزفول ی دکتری هست با انجام ی عمل به عمم کمک کرد بعد از اون چند نفر دیگه از فامیلم رفتن ک برای همه موثر بود