2777
2789
عنوان

خانم های گل تهرانی، راهنمایی می خواستم (درباره مراکز ناباروری)

| مشاهده متن کامل بحث + 5326 بازدید | 72 پست

گاهی اوقات دلم میخواد از دنیای تصوراتم بیرون بیاین و تودنیای واقعی ببینمتون و یه دل سیر باهاتون حرف بزنم.باورنمیکنید چقدر سریال شهرزادو نگاه میکنم خیلی حس میکنم شبیه ایشونید.خانم قوی و بادرایت.دنیای ماخانم ها پر از ادماییه که باعث ازارمونن تا مرزخفگی تا مرز مرگ روح ولی به اجبار باید ببینیمشون اما گاهی باید توحسرت دیدن یه نفرباشیم که ازته دل دوستش داریم.اون نفرمیتونه یه فامیل باشه یه همکلاسی دوران مدرسه یه اشنا یا یه نفرکه توی دنیا مجازی شدیدا نزدیک خودت و باورهات و قلبت حسش میکنی.انقد از انسانیت حرف میزنه که عاشقش میشی اونم تو جایی که برای ما خانم ها واقعا داشتن کسی که انسان باشه  ارزوست.امشب ازون شبایی بود که بی صبرانه بعد از بازدید تاپیکتون خیلیییییی دلم میخواست باز باشه خیلی.امیدوارم حالتون خوب باشه هرجا هستین دعای من یکی پشت سرتونه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روزتون بخیر بانو ببخشید توی این تاپیک براتون پست گذاشتم بقیه قفل بودن ...من یه مشکلی داشتم که احتیاج به راهنمایی دارم

اگه امکانش هست منو راهنمایی بفرمایید

تقریبا نه ساله ازدواج کردم شوهرم چرخکار کت هست و تقریبا ۱۵سالی مشغول این کار هست ولی موفقیتی دراین باره کسب نکرده که دلایلش راهم میدونم چیه...یکی اینکه از هردو از قشر متوسط رو به ضعیف هستیم ...ایشون بکارشون علاقه زیادی نداره...پشتکار هم ندارن...چند وقتی توی بورس بود که از اون هم موفقیتی کسب نشد...اوضاع صنف خیاطی هم چندان مساعد نیست...و من از بعضی جهات بهش حق میدم ولی از بعضی جهات نه...من معتقدم یک مرد در هرشرایطی باید پشتکار و اراده داشته باشه و برای رفاه خانوادش هر تلاشی بکنه اما شوهر من متاسفانه اینطور نیست اگه همون صاحبکار قدیمش با دستمزد کم کار داشت انجام میده اگه نداشت تلاش زیادی برای کار پیداکردن نمیکنه...و حتی به این امر واقف شدم که مثلا در آینده موفقیتی کسب نکردیم به خود من میگه توباید اصرار میکردی و من رو هل میدادی تا فلان کار رو انجام بدم...درصورتی که اگه من الان برای کار پیدا کردن زیاد بهش اصرار کنم دعوامون میشه..من خودم علاقه به کار بیرون دارم اما یک دختر دارم که تمام امورش و درسش که این روزا آنلاینه بر عهده منه ولی خوب برفرض من کار کنم شوهرم باز بی عار تر میشه هرچند که در ظاهر غیرتی میشه...بنظرتون چه کنم...الان هم تو زندگی خیلی قناعت میکنم که میگذره ....در ضمن ما هبچ حمایتی از سمت خانواده هامون هم نداریم...بانو جان راهنمایی کن چه کنم که این مرد کاری و زرنگ بشه

سلام.خانم خانما خیلی وقته خبری از بانوارتمیس نیست دیگه واقعا نگرانشم.کاش میشد خبری ازش بگیریم.امیدوا ...

وای اره ....

یعنی واقعا چرانیومدن ....

یعنی هیچ کس اینجا ازش خبر نداره 

بخدا بی صبرانه منتظر تاپیکاشونم 

به لطف خدا زندگیم مملو از اتفاقات خوبه 😘
وای اره .... یعنی واقعا چرانیومدن .... یعنی هیچ کس اینجا ازش خبر نداره  بخدا بی صبرانه منتظر ...

مانترا هم خبر نداره ازشون ؟

چرا نمیادش ینی واقعا ،اخه خیلییی وقته تاپیکشو قفل کرده ونیست🤦😓😥

مانترا هم خبر نداره ازشون ؟ چرا نمیادش ینی واقعا ،اخه خیلییی وقته تاپیکشو قفل کرده ونیست🤦😓😥

وای اره ...من عاشقشم. واقعا چی شدن.من ک خیلی دلتنگشونم

مانترا هم خبر نداره ازشون ؟ چرا نمیادش ینی واقعا ،اخه خیلییی وقته تاپیکشو قفل کرده ونیست🤦😓😥

نمیدونم واقعا ...شما میتونید مامترا را تگ کنید من نتوستم