روزتون بخیر بانو ببخشید توی این تاپیک براتون پست گذاشتم بقیه قفل بودن ...من یه مشکلی داشتم که احتیاج به راهنمایی دارم
اگه امکانش هست منو راهنمایی بفرمایید
تقریبا نه ساله ازدواج کردم شوهرم چرخکار کت هست و تقریبا ۱۵سالی مشغول این کار هست ولی موفقیتی دراین باره کسب نکرده که دلایلش راهم میدونم چیه...یکی اینکه از هردو از قشر متوسط رو به ضعیف هستیم ...ایشون بکارشون علاقه زیادی نداره...پشتکار هم ندارن...چند وقتی توی بورس بود که از اون هم موفقیتی کسب نشد...اوضاع صنف خیاطی هم چندان مساعد نیست...و من از بعضی جهات بهش حق میدم ولی از بعضی جهات نه...من معتقدم یک مرد در هرشرایطی باید پشتکار و اراده داشته باشه و برای رفاه خانوادش هر تلاشی بکنه اما شوهر من متاسفانه اینطور نیست اگه همون صاحبکار قدیمش با دستمزد کم کار داشت انجام میده اگه نداشت تلاش زیادی برای کار پیداکردن نمیکنه...و حتی به این امر واقف شدم که مثلا در آینده موفقیتی کسب نکردیم به خود من میگه توباید اصرار میکردی و من رو هل میدادی تا فلان کار رو انجام بدم...درصورتی که اگه من الان برای کار پیدا کردن زیاد بهش اصرار کنم دعوامون میشه..من خودم علاقه به کار بیرون دارم اما یک دختر دارم که تمام امورش و درسش که این روزا آنلاینه بر عهده منه ولی خوب برفرض من کار کنم شوهرم باز بی عار تر میشه هرچند که در ظاهر غیرتی میشه...بنظرتون چه کنم...الان هم تو زندگی خیلی قناعت میکنم که میگذره ....در ضمن ما هبچ حمایتی از سمت خانواده هامون هم نداریم...بانو جان راهنمایی کن چه کنم که این مرد کاری و زرنگ بشه