2777
2789
عنوان

خانم های گل تهرانی، راهنمایی می خواستم (درباره مراکز ناباروری)

| مشاهده متن کامل بحث + 5326 بازدید | 72 پست
سلام دوستان گلم، روزتون بخیر. ممنونم از محبت هاتون. من پیش دکتر نصر هم رفتم، اما متاسفانه باز هم ن ...

سلام بانو آرتمیس

خانم محترم من چند سال پیش اگه اشتباه نکنم تعریف خانم دکتر آل یاسین از یکی از متخصصین شنیدم.

البته من خودم نرفتم.

ایشون مرکز امید هستن.

تو اینترنتم سرچ کنید میادش.

بازم میگم دقیق یادم نیست شاید یک درصد اشتباه بگم.

اگه خواستید یه سر بهش بزنید.

با آرزوی بهترین ها برای شما 🪷

🧚‍♀️بهترین ها سهم تو باشه‌.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانم دکتر بانو آرتمیس عزیز سلام،

امیدوارم حالتون خوب و دلتون شاد باشه،

اگر به نی نی سایت سر زدین ما رو از حال خودتون باخبر کنید و چند جمله ای هم برای چراغ راه بنویسید. 

دلتنگتون هستیم 

گفت آسان گیر برخود کارها کز روی طبع ‌/ سخت میگیرد جهان بر مردمان سخت کوش

دوستتون دارم آرتمیس جان.

(کاش میشد انرژی پشت این جملاتم رو هم همراهش بهتون بدم تا متوجه بشید چقدر عمیقه).

من تو تک تک شرایط سختم اول برای شما و بعد برای خودم دعا می کنم.

خودم را در آغوش گرفته ام، نه چندان با لطافت، نه چندان با محبت، اما ..... وفادار، ....وفادار

@چرچیلم  

سلام وقت بخیر
در تاپیک آخرتون، یه کامنت نشون میداد که کاربری شما با کاربری صاحب این تاپیک اشتباه گرفته خواهد شد....

ااین کامنت:

لطفا کلیک کنین

به نظرم این اشتباه توسط خیلی ها خواهد شد...

ممنون میشم به کاربرها روشنگری کنین که بانوآرتمیس با این کاربری نیستین

این کاربری غیرفعال شده است

@چرچیلم سلام وقت بخیردر تاپیک آخرتون، یه کامنت نشون میداد که کاربری شما با کاربری صاحب این تاپیک اش ...

من خودم کاربریمو تک کردم اول تاپیکم عزیزم

و خوب با همون کاربری به چندین نفر مشاوره دادم برا همین مشناختنم

🧜‍♂️هیچ کاربر آقایی ب هیچ عنوان روی کامنت من ریپلای نزنه متشکر🧜‍♂️

من خودم کاربریمو تک کردم اول تاپیکم عزیزمو خوب با همون کاربری به چندین نفر مشاوره دادم برا همین مشنا ...

بله ولی شما کتابی ندارید درسته؟
به نظرم برای اینکه کاربرها اشتباه نگیرند، این نکته را هم بفرمایید که کاربری شما با ایشون فرق داره...

البته هر طور تمایل دارید

بله ولی شما کتابی ندارید درسته؟به نظرم برای اینکه کاربرها اشتباه نگیرند، این نکته را هم بفرمایید که ...

چشم من اون کاربر رو رپیلای میزنم بعدا و میگم بهشون

@جیوانی2‍ عزیزم بانوآرتمیس، با کاربری چرچیل فرق داره ایشون تشابه اسمی با آرتمیس دارند

ریپلای کردن اون بانو رو در تاپیکم

من چون کاربریم رو تک کرده بودم

و پارسال اینجا با کاربریم مشاوره میدادم

و البته دانسته هامم مدیون بانو آرتمیس هستم

گمان نمیکردم اشتباه برداشت بشه

@بانو_ایران_زمین     سلام گلم فکر کنم شما منو با این بانو اشتباه گرفتید من فقط پارسال چند ماه در سایت با کاربریم که تگ کردم همون اول تاپیک مشاوره می‌دادم اینجاو خوب من کتابی چاب کرده ندارم عزیز دلم

ایشون الگو من در تاپیک هام بودن که تاپیک های منو متاسفانه ترکوندن یه سری کاربر بیمار

ریپلای کردن اون بانو رو در تاپیکممن چون کاربریم رو تک کرده بودمو پارسال اینجا با کاربریم مشاوره میدا ...

مرسی عزیزم 

به نظرم ایشون چون در سایت غایب هستند، باید شفاف سازی میشد...
درسته تگ کردین اسم کاربری خودتون رو، ولی خب کاربران بازم اشتباه گرفتند

ممنونم از شما

سلام گلم برای هر حاجتی که دارین استغفار هفتاد بندی امیرالمومنین علیه السلام رو بخونید.برای رزق و روزی و حاجت روایی تآثیر داره.با توجه به معنی و اعتقاد و حضور قلب  بخونید.ان شاالله سلامت باشید و حاجت روا.