2777
2789
عنوان

خانم های گل تهرانی، راهنمایی می خواستم (درباره مراکز ناباروری)

| مشاهده متن کامل بحث + 5326 بازدید | 72 پست

بانو جان 

میشه تاپیک رو باز کنی 

هرروز میام چک میکنم به امید اینکه تاپیک رو باز کرده باشین و از صحبتاتون استفاده کنم !

خداجونم من و دست این و اون نسپار خودت مراقبم باش 😘😍

سلام شبت خوش بانو جان 

امیدوارم هر جا هستی دلخوش و سلامت باشی

آقا این دوری بسه دیگه خواهش میکنم بیا

همش میرم تاپیکهای قبلی رو میخونم

کلی دلم برات تنگ شده...زود بیا عزیزدلم 

بیادتم همیشه

دوستدارت خواهرت❤🌿

فکر کن یک روز که از خواب بیدار شدی بدنی که همیشه رویایش را داشتی به دست آورده ای.عضو تاپیک بامدادخمار گروه آبی---»وزن اولیه : 65😥هدف :55😍تاریخ شروع۳ / ۱۲ / ۹۹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تاپیک هاتونو دیدم میخاستم یچیزی بنویسم ولی قفل کردید

تروخدا منو راهنمایی کنید من به مرز جنون رسیدم

من توی یه ساختمون با خانواده شوهرم هستم و ۵ ساله عروسشون شدم شوهرم تک پسره ما سنتی ازدواج کردیم شوهرم سرباز بود وقتی اومدند خاستگاری پدرشوهرم گفتند که پسرم یه روز بعد از سربازیش کارشو پیدا میکنم خودم خونه اشو درست میکنم و...... برامون عروسی گرفت ولی نظر منو انچنانی نخاستند ،خودش تالار دیده بود و شام گفته بود الحق خوب بود کم نزاشت ولی همه اینها برای اینکه تو چشم مردم باشه خونه طبقه بالاشونو داد بهمون و یکم خرجش کرد مثلا ام دی اف کم و رنگ و سرامیک و شیرآلات ،

من تا تونستم کم رفتم و اومدم توقع داشت من همیشخ سر سفره اشون باشم و اینا کم کم تو زمان کمش کردم و دیگه قطع کردم یجورایی خونشون مرد سالاریه و اینکه شوهرم به حرف من باشه براش زوره،

حالا مشکل من اینه شوهرم براشون ارزشی نداره و خیلی دختر دوست هستند و دختراشونو دوست دارند روزی نشده جلو من تو سر شوهرم بزنند که خرجت کردبم عروسی خونه ات چقدر ریخت پاش کردی تو مجردیت چقدر ماشینو تصادف کردی چقدر پول از جیب من برداشتی و...

ارزشی براش ندارند تا وقتی یه کار براشون پیش بیاد مثلا  مثل الان عروسی خاهرشوهرم که یهو میترسند شوهرم اون احلاقش بشه و نخاد بیاد عروسی و توکاراش نباشه.

یجورایی حرف میبره شوهرم که اره فلان کردید بهمان کردید و اونا یچیزایی بهش میگند درباره من که زنت فلانه و بهمان ولی اگه همون ثانیه منو ببینند به روشون نمیارند و با احترام رفتار میکنند نمیدونم ازمن میترسند یا چیز دیگه صدبار به شوهرم گفتم بهشون بگو رودر رو کنیم شاید زن منم منظور   مفهموم کارش یچیزی دیگه بود و شاید برای فلان زفتارتون اینکارو کرده.

در کل مدلشون اینجوریه تا وقتی کاری دارند میشم عروس گلم بچه اتو بده ما یکم استراحت  کن به خودت برس ولی زبون تشکر  ندارند ابدا،

و من اینو حرص میخورم ،

تو این چندساله تلاش زندگیم بوده کم برم و بیام با دعوت برم و بیام تا احتراما رعایت بشه،هیچوقت تو رو در رو حرف نزدم و بی احترامی نکردم  فقط مثلا محبت نکردند محبت نمیکنم تولدی نخریدند تولدی نخریدم یا چیزای دیگه ولی از درونم حرص میخورم شدید ،

و اونا ریلکس هستند .

از اینکه شوهرم بی احترامه

از اینکه مارو زیر دستشون میبینند

از اینکه توقع دارند خبرای مارو داشته باشند

از اینکه وقتی باهام خوب میشند یعنی کاری دارند باهام

از اینکه پدرشوهرم صدتا مادرشوهره و خاله زنک

از اینکه پدرشوهرم عقیده اشه زن تو مطبخ و چه به اینکه فکر کنه

شوهرم حالش بهم میخوره از خانواده اش سه تا کلمه حرف بزنند عادی چهارمیش دعوا  داد و بیداد .اونا توقع دارند اونا کاری میکنند برامون بعدها تو سرمون میزنند ،

دستمون تنگه نمیتونیم از اینجا پاشیم

کمکم کنید راهنماییم کنید

شوهرم هزار دفعه رفته با مسالمت حرف زده که بابا تروخدا انقدر تو سرم نزنید انگار نه انگار ۳۲ سالشه

درمان پلی کیستیک و تنبلی تخمدان منم پلی کیستیک و تنبلی داشتم.اول از همه اقدام تعطیل تا۳ ماه جلوگیری بشه تا رحم اماده بشه.سردیجات تعطیل.خوردن دم نوش های گرم هرروز مثلا دم نوش چوب دارچین ،دم نوش زنجبیل و... ک با نبات بخوری.توی پریودی حمام نکنید جای سرد نشینید و پیاده روی داشته باشید و فعالیتتونو بالا ببرید تا رحم پاکسازی کامل بشه.توی پریودی هرروز کاچی مغزدار درست کنید بخورید من روز اول ی قابلمه درست میکنم و روزای بعد تااخر پریودیم یکمیشو گرم میکنم هرروز میخورم.طرز تهیه داره خاسیند میگم.هرروز دوسین ناشتا بخور (سیاه دونه 

سلام بانوآرانیس عزیزم❤از دیشب تا الان یک بند دارم تاپیکای تورومیخونم و فکر میکنم.خدا بهترین های دنیاو آخرت رو نصیبت کنه ان شاءالله‌.عاجزانه ازت خواهش میکنم

خواااهش میکنم راجب رابطه باهمسرم مثل تاپیکای بت شکنی و صمیمیت ممنوع بندیس و روشنمون کن.

مثلا برخورد بدشو چجوری ابرارکنیم؟؟مثلا شوهرمن ادمیه که اینکارو بکنم اونم باخانواده من شدیدا سردو بداخلاق میشه درحالی ک قبول نمیکنه اگه من عوض شدم بد دیدم تو که بدی ندیدی یا حالا مسائل دیگه. ک ما از شوهرداری چیزی بلدنیستیم.محبتمون خط قرمز رعایت کردنمون .

اگه ما نتونیم ازشوهرمون قلق گیری کنیم و ب قول شازده کوجولو اهلیِ خودمون کنیم نمیتونیم در رابطه با خانواده همسر ازش همراهی و پشتیبانی بگیریم.

مثلا شوهر من نرم خودش میره و بچه رو میبره و هرچی میگم باید با مادرش باشه میگه برو بابا 

سلام بانو ،جـان دلـم ❤

روزت مبارک 👩‍❤️‍👩

تو‌ سنت کمه اما برای خیلیا از ماها مادری کردی 

راه رسم انسان شدن رو یادمون دادی چیزی که تو هیچ کلاس درسی یاد نگرفتیم 

راه رشد بالندگی  قوی شدن سربلند شدن، با خدا بودن ، استقلال مهربانی و دانایی تدبیر احترام باارزش شدن یادمون دادی 

تو از هر مادری ، مادرتری

هر جا هستی دست نازنیت رو میبوسم رفیق جان 

الهی دست خدا همیشه همراه زندگیت باشه.

سحر

یه عضو کوچیک از اینهمه هوادار که داری همیشه تو‌ذهنم و‌قلبم میمونی و‌همیشه بدهکارتم.

شدیدا چشم‌ براه برگشتنتم

تو را من چشم در راهم شباهنگام

که می گیرند در شاخ تلاجن * سایه ها رنگ سیاهی

وزان دلخستگانت راست اندهی فراهم

تو را من چشم در راهم.

شباهنگام ، در آن دم که بر جا دره ها چون مرده ماران خفتگانند

در آن نوبت که بندد دست نیلوفر به پای سرو کوهی دام

گرم یادآوری یا نه ، من از یادت نمی کاهم

تو را من چشم در راهم

فکر کن یک روز که از خواب بیدار شدی بدنی که همیشه رویایش را داشتی به دست آورده ای.عضو تاپیک بامدادخمار گروه آبی---»وزن اولیه : 65😥هدف :55😍تاریخ شروع۳ / ۱۲ / ۹۹

بانو جان بیادتم تو رو بخدا بسمونه بیا دیگه😓

کل ماجرا خلاصه وار

اون موقع که ایت الله بهجت ره زنده بودند،یه خانم متدین از دوستان سالها بچه دار نمیشد و همه راههای پزشکی رو طی کرده بود ولی بچه دار نمیشد. یه روز میره سر راه مسیر ایت الله بهجت رحمة الله علیه و با هر بدبختی بوده از لای جمعیت موفق میشه سوالشو بپرسه.میگه یه دستورالعملی ذکری برای بچه دار شدن میخوام. ایشون میفرمایند :صبر کن ماه رجب بیاید،خودت و شوهرت صد هزار صلوات به نیت بچه دار شدن بفرستید،اگر هم نمیتوانید از نزدیکان کمک بگیرید برای صلوات ها. این خانم دستور فوق را به دوستش هم که بچه دار نمیشد گفت هر دو انجام دادند .رجب صلوات ها را فرستادند و شعبان بچه دار شدند. این خبر به ما رسید ما هم انجام دادیم و نتیجه گرفتیم. خاله ام و شوهرش و مادربزرگ و پدربزرگم و من و مامانم صلوات ها رو فرستادیم. تعداد رو یادداشت میکردیم که صد هزار تا بشه. اضافی صلوات ها رو هم هدیه به خود ایت الله بهجت ره و امواتمون کردیم

سلام بانو.ببخشیدشماهمه تاپیکهاتون راقفل کردیدمجبورم اینجاسوالم رابپرسم.من 8ساله ازدواج کردم.باجاریم تویه ساختمون زندگی میکنیم.جاریم یک روزدرمیون میره خونه مادرشوهرم زبون میریزه بدگویی منامیکنه.ازطرفی پدرشوهرم اینامیرن خونه جاری دوساعت میشینن شبهاوخونه مانمیان اگرهم بیان 15دقیقه میشینن ومیرن.این درحالیه که من عروس بزرگم.من برم خونشون نمیاندکنارم به بچم نگاه نمیکنن.همش جاری وبرادرشوهررامیزنن توسرمن وشوهرم.خلاصه که دیگه خسته شدم نمیدونم چیکارکنم ممنون میشم راهنمایی کنید.درموردمرکزناباروری هم من اصفهان مشتاق رفتم نتیجه داد.

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم.

بانو آرتمیس جان توی یکی از تاپیکهاتون برای لک صورت و لایه برداری محصولی از آیت الله تبریزیان معرفی کرده بودین هر چقدر دوباره گشتم پست را پیدا نکردم لطف میکنید به من هم معرفی کنید ممنونم

من می خواستم در مورد ی موضوع ازتون نظرخواهی کنم اگر اکی بودید ریپلایم کنید بهتون پیام بدم...ممنون می شم راهنماییم کنید 

با همه چیز درآمیز، و با هیچ چیز آمیخته مشو! که در انزوا پاک ماندن، نه دشوار است، و نه با ارزش

بانواذتمیس عزیز سلام امیدوارم این بی خبری ازت نشونه خوبی باشه و حال احوال خوبی داشته باشی و ازخوشی وبی کمبود وقت نیای نه غم و مشکل.هرچند بعداین همه کمک بی دریغت به همجنسای ناشناس واقعا واقعا جای تشکر داره و توقع زیادی هست درخواست چیزی  اما اگر براتون مقدوره بازهم به اینجا سربزنید خیلی ها منتظرن این تاپیک ها باحضور مفیدوارامبخشتون باز بشن.