2777
2789
عنوان

تولد تو ماه صفر

1820 بازدید | 11 پست

سلام عزیزان 

میخواستم بدونم گرفتن تولد حتی در حد یه کیک و شام

تو این بده ؟

میدونمم کروناست ومهمونی هم قرار نیست باشه ولی خواستم بدونم گناه داره

نه

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اگه آهنگ نیست ، منم تولد پسرمو میخوام سه شنبه بگیرم با این تفاوت که 3نفری میگیرم و  کیکشو می ...

مبارکش باشه عزیزم

منم تولد دختر عمومه ۲ سالشه همش تو ماه صفر افتاده گفتم بدونم چجوریاست

مبارکش باشه عزیزم منم تولد دختر عمومه ۲ سالشه همش تو ماه صفر افتاده گفتم بدونم چجوریاست

کرونا اگه نبود میخواستم مرداد ماه براش تولد بزرگ بگیرم آخه اولین سال تولدشه ولی نشد لعنت به کرونا، همیشه میگن چیزی رو پیش بینی نکنین همینه ها من پارسال این موقعه ها هی میگفتم اولین تولدشو کلی مهمون دعوت میکنم

کرونا اگه نبود میخواستم مرداد ماه براش تولد بزرگ بگیرم آخه اولین سال تولدشه ولی نشد لعنت به کرونا، ه ...

عیبی نداره بابا مهم اینه که شب تولدتش خودت کنارشی نهمون برای چی

ولی خب سخته نیدونم آدم دلش میخواد بره بگرده یا بیان

ولی ...