2777
2789
عنوان

کیا تا حالا جدا از همسرشون تا حالا نخوابیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 868 بازدید | 108 پست
عالی خوبه که میتونی من نمیتونم

اوووه تا نیاد آشتی من ی کلمه نمیگم

میخاد ی روز بعد باشه یا ی ماه بعد

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید مردی بوده که چشم بد به شما نگاه میکرده  دیده صلاح نیست شما پیشش بخوابید

نه اتاق زیاد دارن و جدا میشد بریم

برام دعا کنید به حق این ماه عزیز منم مامان بشم لطفا صلوات بفرستین برام‌😚
ما چندباری با سه تا جاریم مسافرت رفتیم.معمولا هم خونه اقوام همسرم میریم خیلی کم پیش میاد سوییت اجاره ...

نه اینا اتاق دارن قبلا میمدیم میرفتیم حتی برادر شوهرم گفت برین تو اتاق که خودش گفت خانما برن طبقه پاین خونه

یه بار با دوستام رفته بودیم مسافرت یه بنده خدایی هم بود داشت به طور بد بهم نگاه میکرد  شوهرم گ ...

نه شوهرم با داداشاش اعتماد داره کلا منو تو جمع فراموش میکنه خیلی دلم شکسته معذرت میخوام حتی دستشویشون تو حیاط بزرگه میدونه هیچ وقت شبا تنها نمیرم معذبم هم میترسم حتی اینم براش مهم نبود تا صبح میگه میخوام بیدار باشم خواهر جونش از ترمینال بیاره😢😢😢😢

عزیییییزم ان شالله خدا ی نی نی خوشگل تپولو نصیبتون  کنه    

فدات عزیزم انشالا هر چی از خدا میخوایی بهت بده

اگه انقدر برات سخته امشب رو تحمل کن   فردا صبح بهش بگو ک چقدر برات سخت و بود و دوست نداشتی و ا ...

😥چی بگم میگذره

اوووه تا نیاد آشتی من ی کلمه نمیگم میخاد ی روز بعد باشه یا ی ماه بعد

واقعا من بدترین بلا سرم اورده قهرمون تا یک روز نکشیده خیلی دوست دارم مثل شما بشم ولی حیف زود میبخشم

واقعا من بدترین بلا سرم اورده قهرمون تا یک روز نکشیده خیلی دوست دارم مثل شما بشم ولی حیف زود میبخشم

منم زود میبخشم متنها باید حتمن بیاد منت کشی

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵
منم زود میبخشم متنها باید حتمن بیاد منت کشی

اره شوهر منم هر بدی کنه دلجویی میکنه ولی گاهی لایق بخخششم نیست

فدات ولی شک بهم وارد شد یهو تو جمع اون پیشنهاد داد و اینجور رفتار حس میکنم با خانوادش اصلا منو نمیبی ...

عزیزم درکت میکنم حق با تو هست وقتی بقیه کامنتات رو خوندم بهت حق میدم امیدوارم شوهرت از دلت دربیاره واین آخرین بارش باشه که باهات اینطور برخورد میکنه وتو زندگیت همیشه شاد وخوشبخت باشی گلم دعا میکنم انشالله خدا ی نی نی سالم وخشگل به زودی زود بهت بده وزندگیتو پر از آرامش ولبخند کنه 🌹🌹

منم همینطور حتی بوده کتکم زده نتونستم کنارش نباشم بچه ندارم کنارم باشه با جاریام انقدرا راحت نیستم

من تنهام فامیل یا جاری نزدیکمون نیست من شوهرم تو غربت زندگی میکنیم باعث شده خیلی به همدیگه وابسته بشیم