2777
2789
عنوان

کیا تا حالا جدا از همسرشون تا حالا نخوابیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 868 بازدید | 108 پست
منم یه بار خیلی خودم رو گرفتم نخندم و آشتی نکنم  اومد لباسم رو در آورد قلقلک داد

شوهرم منم با عین‌کنه میچسبه یه ادم

یا قلقلک میده

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵
ما پیش هم میخوابیم حتی اگر هم قهر کنیم الانم سرکاره شیفته داره من کنار گل دخترام هستم 

منم همینطور حتی بوده کتکم زده نتونستم کنارش نباشم بچه ندارم کنارم باشه با جاریام انقدرا راحت نیستم

برام دعا کنید به حق این ماه عزیز منم مامان بشم لطفا صلوات بفرستین برام‌😚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی بگم ایشالا سرش به سنگ بخوره قدرتو بدونه 😔

برام دعا كن مهربون😔

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800

ما چندباری با سه تا جاریم مسافرت رفتیم.معمولا هم خونه اقوام همسرم میریم خیلی کم پیش میاد سوییت اجاره کنیم چون تو بیشتر شهرها فامیل دارند.برای راحتی بیشتر صاحبخونه اتاق اقایون رو با خانوما جدا میکنه ک خانوما شب با لباس راحت بخوابن.یکی از جاری هام شب میره پیش شوهرش میخوابه تو اتاق اقایون  نمیدونم چرا اینکارو میکنع اخه متاسفانه با هم مشگل هم دارن ولی تو مسافرت میگه باید بغل شوهرم بخوابم.ما حرفی نمیزنیم ولی خوب من ک اصلا همچین رفتاری رو نمیپسندم.بقیه اقایون تو اتاق هم اخه معذب میشن جاریم میره پیششون

تو خونه شوهر منم اینجوره اصلا تعحب کردم چرا اینجور گفت حتی خونه داداشش میموندیم پیشم بود بخدا گریم گ ...

یه بار با دوستام رفته بودیم مسافرت یه بنده خدایی هم بود داشت به طور بد بهم نگاه میکرد 

شوهرم گفت یه چادر واسه مردا یکی زنا و تمام 

من اونشب قعر و گریه و اینا 

تا آخر شب بهم پیام داد خونه رفتیم حرف می زنیم .

منم محل ندادم و اینا 

تا رفتیم خونه گف من دلم نمی خواد وقتی پیش هم می خوابیم کسی اندام زنم رو ببینه و بهش نگاه کنه 

خلاصه گفت اگه یه وقتی بهت اینجوری میگم بهت بر نخوره و فکر نکن من دوست ندارم  

منم غریبم  ولی از همون اول ی شبهایی پیش اومده ک جدا خوابیدیم..عزیزم بچه دار بشید اینچیزا یادتون ...

برام دعا کن بچ دار بشم شده برام ارزو محال 😢😢😢

برام دعا كن مهربون😔

حتما عزیزم غصه نخور با غصه خوردن دردی دوا نمیشه سعی کن خودت تنهایی شاد باشی زندگی بازی زیاد داره همه مون یه جوری گرفتاریم چه میشه کرد باید بسازیم ایشالا مثل روزهای اول زندگی عاشقت میشه

خوب نباش. من تعجب می کنم می گن خوابمون نمی بره. این کارا باعث می شه جذابیتی برا مردا نداشته باشید . ...

من اگه اول خودم دوست داشتم زندگیم انقدر داغون نبود 

وای من هنوز امیدوارم شوهرم صدام کنه 

اگه انقدر برات سخته امشب رو تحمل کن   فردا صبح بهش بگو ک چقدر برات سخت و بود و دوست نداشتی

و ازش بخاه دیگه جدا ازت نخابه

آن سفر کرده ک صد قافله دل همره اوست   هرکجا هست خدایا ب سلامت دارش
پیش میاد بعضی وقتا برای منم اول سخت بود اما الان سخت نیست واسم 

انشالا من مستقل بشم که انقدر خورد نشم😢😢😢😭

من گاهی محلش نمیدم حسابی حالش جا میاد ینی فقط سلام میکنم بقیش صم‌بکم

عالی خوبه که میتونی من نمیتونم