2777
2789
عنوان

کیا تا حالا جدا از همسرشون تا حالا نخوابیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 868 بازدید | 108 پست
چرا 😐

دوسم نداره و مطمئنا خيانت ميكنه

عمرم به فنا رفت

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800
من خرم خیلی همسرم میدونه مرد سالاریش ع همیشه به راهه

من گاهی محلش نمیدم حسابی حالش جا میاد

ینی فقط سلام میکنم بقیش صم‌بکم

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توو مهمونی های خودمونی هم نداریم فردی ک براش تعجب بر انگیز باشه خدارشکر. کنار هم خوابیدن صرفا با راب ...

ما همیشه تو مهمونی هام خدا رو شکر اتاق داریم تو هال برام قابل تصور نیست بخاطر اون برام عجیبه...وگرنه مگه کسی دیگه خیلی خفن باشه تو مهمونی و جمع بخواد کاری کنه و اصلا فراتر از فرهنگخ

شاید شرایط جوری بوده ک جدا بودن زن و مرد بهتر و راحت تر بوده ک همسرت این حرف رو زده من ی بار خون ...

وای من هنوز امیدوارم شوهرم صدام کنه 

برام دعا کنید به حق این ماه عزیز منم مامان بشم لطفا صلوات بفرستین برام‌😚
ما همیشه تو مهمونی هام خدا رو شکر اتاق داریم تو هال برام قابل تصور نیست بخاطر اون برام عجیبه...وگرنه ...

باشه

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
مجلسم که ندی خودشون رو لوس میکنن  یا مثلا قلقلک میدن😢

دقیقا

من بعد قلقلک اشتی میشم

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵
خودتو بزن به بیخیالی بقول بچه های سایت سگ محلش کن به وقتش چوب کارهاشو میخوره 

شايد يه روز چوب كاراشو بخوره

ولي براي من فرقي نداره چون زندگيم تباه شده

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800
من تا حالا جدا نخوابیدم  کلا سختمه حتی شوهرم که میره بندر هم باهاش میرم و الان چند ماهی که بار ...

تو خونه شوهر منم اینجوره اصلا تعحب کردم چرا اینجور گفت حتی خونه داداشش میموندیم پیشم بود بخدا گریم گرفته 

برام دعا کنید به حق این ماه عزیز منم مامان بشم لطفا صلوات بفرستین برام‌😚