یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بله بخر من خریدم عالیه یک کرم و یک محلول برام فرستادن ترک های بدنم رفت و بدنم روشن تر شده و خیلی هم نرم شده یک هدیه هم بهم دادن برای مژهام و ابروهام که عالی بود
والا من از محصولات ویتارا خریدم نتیجه م گرفتام دخترهایم هم گرفتن از محصولات سینه و باسن شان راضی هستن این هاکه بد میگن فکر کنم حسادت میکنند یک آدم وکار خوب همیشه مورد قضاوت است
والا من از محصولات ویتارا خریدم نتیجه م گرفتام دخترهایم هم گرفتن از محصولات سینه و باسن شان راضی هست ...
نمیدونم چیشد دختر دار شدی تو که میگفتی پسر دارم به جون پسرم دختر کی به دنیا اوردی خانم تبلیغات😑
اول فکر میکردم این دنیا بامن بد کرد اما کم کم فهمیدم من با این دنیا بد کردم چون دیگه باهاش کنار نیومدم و همیشه بهش بد میگفتم اما ذهن ما انسانها خیلی مهمه که درمورد این دنیا چی فکر میکنیم شاید این دنیا بخواد به روال ما بره اما،ما با کوچکترین اشتباه میزنیم همه چیو خراب میکنیم از کوچکترین عیب بزرگترین شو میسازیم ما باید واقع بین باشیم و با این دنیا کنار بیایم و هرچی که شد نباید بگیم تقصیر خداس😊))) من عادت دارم تاپیک قفل کنم هرکس کاریم داشت خصوصی در خدمتشم))