2777
2789
عنوان

کرم رفع ترک ویتارا

392 بازدید | 10 پست

سلام خانوما کسی از محصولات ویتارا استفاده کرده تا حالا کلی تبلیغ دارن ایا شما نتیجه دیدین؟؟؟؟

فردا میخوام سفارش بدم اما دودل هستم 🤕🤒

97.7.7 بهترین اتفاق زندگیم افتاد🥰                                                  بعد از کلی انتظار مادرشدم🥰
برای ترک شکم تو بارداری؟ من یه کرم لازان سفارش دادم تو اینستا به جاش برام دوتا شیرپاک کن ایرانی فرس ...

نه برا بعد بارداریه منم از همین میترسم که پولم بر باد بره

97.7.7 بهترین اتفاق زندگیم افتاد🥰                                                  بعد از کلی انتظار مادرشدم🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه برا بعد بارداریه منم از همین میترسم که پولم بر باد بره

من هم برای بعد بارداری میخواستم که نشد ... 

گفت تخفیف خورده ۲۰۰ تومن دادم دوتا شیر پاک کن ۴۰ تومنی فرستاده به جاش. به نظرم از داروخانه بگیر.

من هم برای بعد بارداری میخواستم که نشد ...  گفت تخفیف خورده ۲۰۰ تومن دادم دوتا شیر پاک کن ۴۰ ت ...

اره برم ببینم داروخانه اگه داشت ازش میگیرم 

والا من از محصولات ویتارا خریدم نتیجه م گرفتام دخترهایم هم گرفتن از محصولات سینه و باسن شان راضی هستن این هاکه بد میگن فکر کنم حسادت می‌کنند یک آدم وکار خوب همیشه مورد قضاوت است 

والا من از محصولات ویتارا خریدم نتیجه م گرفتام دخترهایم هم گرفتن از محصولات سینه و باسن شان راضی هست ...

نمیدونم چیشد دختر دار شدی تو که میگفتی پسر دارم به جون پسرم دختر کی به دنیا اوردی خانم تبلیغات😑

اول فکر میکردم این دنیا بامن بد کرد اما کم کم فهمیدم من با این دنیا بد کردم چون دیگه باهاش کنار نیومدم و همیشه بهش بد میگفتم اما ذهن  ما انسانها خیلی مهمه که درمورد این دنیا چی فکر میکنیم شاید این دنیا بخواد به روال ما بره اما،ما با کوچکترین اشتباه میزنیم همه چیو خراب میکنیم از کوچکترین عیب بزرگترین شو میسازیم ما باید واقع بین باشیم و با این دنیا کنار بیایم و هرچی که شد نباید بگیم تقصیر خداس😊))) من عادت دارم تاپیک قفل کنم هرکس کاریم داشت خصوصی در خدمتشم))