2777
2789

برای برآورده شدن هر حاجتی این ذکر ها را بگویید

❤️ رفع بیکاری : 360 مرتبه یا الله

❤️ طلب فرزند شدن : 360 مرتبه توحید

❤️ ادای قرض : 360 مرتبه انا انزلنا

❤️ وسعت رزق : 360 مرتبه انا انزلنا

❤️ طلبکار : 360 مرتبه یا حی و یا قیوم

❤️ رفع تهمت : 360 مرتبه یا الله اعلم

❤️ بیرون آمدن از خانه : توکلت علی الله

❤️ خانه دار شدن : 360 مرتبه یا کریم و یا رب

❤️ پیدا شدن اشیاء گمشده : 360 مرتبه نورالله ناظر

❤️ رفع اضطراب : 360 مرتبه لا حول ولا قوه الا بالله

❤️ برکت غذا و پول : 360 مرتبه الذی احسن الحسنی

❤️ ازدواج جوانان : 360 مرتبه یا رئوف و یا رحیم

❤️ به راه راست آمدن جوانان : 360 مرتبه ایاک نعبد و ایاک نستعین

❤️ رفع فقر : 360 مرتبه انا انزلنا

❤️ شیرین شدن زندگی : 360 مرتبه یا عزیز زهرا

❤️ کارگشایی : 7 مرتبه آیت الکرسی – توحید – مزمل – صلوات

❤️ رفع وسوسه : 360 مرتبه اعوذ بالله من الشیطان الرجیم

❤️ شفای مریض : 360 مرتبه یا من اسمه دواء و ذکره شفا

ولی نه اینکه چند روز بخونید و ولش کنید کمه کم باید چله برداشته بشه

التماس دعا دوستان

آرام باش عزیزم.هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد..ما رفته ایم و الان سال ۱۴۹۷ است..🚶به تاپیک دعام سر بزنین امام جواد خیلییی حاجت میده.و توسل ب شهید علی جهانیاری و ابراهیم هادی عزیز🌸واسه حل شدن یه مشکل بزرگ تو زندگیم و سلامتی بهترین ادمای زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین ممنونم.🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نورالله ناظر؟

بله عزیزم

آرام باش عزیزم.هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد..ما رفته ایم و الان سال ۱۴۹۷ است..🚶به تاپیک دعام سر بزنین امام جواد خیلییی حاجت میده.و توسل ب شهید علی جهانیاری و ابراهیم هادی عزیز🌸واسه حل شدن یه مشکل بزرگ تو زندگیم و سلامتی بهترین ادمای زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین ممنونم.🌹

لایک

Eil1381 _تبریزقیزیم😊🍓به حکمت خدا دلبسپار تو مورو میبینی خدا پیچش مورو🤗میخوای تغییر کنی یک سال کتاب خوانی جز روتینت باشه اون وقت حسرت روزای بدون مطالعه رو میخوری  مهم ترین درسی از زندگی گرفتم هیچی چیزی مهم تر از سلامت روان برای انسان نیست ، بحرانی ترین مسایل و مشکلات که پیش اومد یادت نره چند دیقه ای به تنفس دم و بازدم عمیق بپردازیم که خدایی نکرده دچار نشخوار فکری و افسردگی و به طبع اون پایین اومدن کیفیت زندگی دچار نشیم😍🍉بیاین بخندیم 😊جو سایت از غم و ناراحتی افسردگی خیانت به سمت شادی و خوشحالی و سرزندگی و تعهد سوق بدیم👌😊دارای حس ششم قوی🤪دوست دارم به درجه ای برسم خدا دوسم داشته باشه....خدایا از خودخواهی من حقیر بکاه به خداخواهیم بیفزا😔❤عالم محضر خدااست👌
چرامن ازذکرحاجت نگرفتم تاحالا!

من گرفتم.به چشم خودم خیلیا رو دیدم مشکلاتشون برطرف شده.چله بردار عزیزم.ذکر جوادالائمه خیلی خیلی مجربه اعتقادم باید داشته باشی انشاءلا حاجت میگیری

من گرفتم.به چشم خودم خیلیا رو دیدم مشکلاتشون برطرف شده.چله بردار عزیزم.ذکر جوادالائمه خیلی خیلی مجرب ...

منم چن بار از ذکر لا اله الا الله حاجت گرفتم ختم 71هزار مرتبه 

از99/12/20تــــا 1400/7/1______الحمدلله، یَا رادَّ ما قدْ فاتَ : ای برگرداننده آنچه ازدست رفته،،   در آدمیعشقی ودردی وخارخاری وتقاضاییهست،که اگر صد هزار عالمملک او شودکه نیاساید،و آرام نیابد،این خلق بتفصیل درهرپیشه وصنعتی ومنصبی وتحصیل نجوم و طب وغرذلک میکنندو هیچ آرام نمیگیرند،زیرا آنچه مقصود است،بدست نیامده است،اخرمعشوق را دلآرام میگویند،یعنی که دل به او ارام گیرد،پس بغیر چون ارام وقرار گیرد،این جمله خوشیها ومقصودها چون نردبانیست،و چون پای نردبان جای اقامت و باش نیست ازبهر گذشتن است،خنک اورا که زودتر بیدار و واقف گردد تا راه دراز بر او کوته شودو دراین پایه های نردبان عمر خود راضایع نکند...             
بیرون آمدن ازخانه منظورش چیه میشه بگین

بخاطر رفع بلا هست.ینی توکل میکنم به خدا

بچه ها به کسایی که مشکل دارن اطلاع بدین شاید گره ی زندگیشون باز بشه

واسه اهل و صالح شدن بچه هم داری

نوشته به راه راست هدایت شدن جوانان.بچت کوچیکه یا بارداری