2777
2789
عنوان

میشه یکم دلداریم بدین🥲💔💔

183 بازدید | 33 پست

بنظرتون بااین خانواده سمی میشه موفق شد یا حداقل نجات پیدا کرد 🥲 اینقدر سمی که تو ۱۹ سالگی یه شب از ناراحتی خوابیدم صبح ۱۰ ۱۲ تا موهام سفید شد

اینقدر سمی که خواهروبرادرها دشمن هم‌ هستند

اینقدر سمی که بیکس باشی هرچیم بخوری از خواهرات بخوری و خواهرهایی ک بسیار حسودن و همه جوره تهمت های ناروا ودروغ ببخشید جندگی و دزدی و ..بهت بزنن واز خدا نترسن خیلی چیزای دیگه..

خانما بنظرتون ممکنه؟

من اخر سلامت روان وجسمم رو تواین خانواده از دست دادم💔🥲

با افتخار لرم❤️

دانشگاه شهر دور بزن و ازشون دور شو

فقط

دختر خوب

ازدواج راه فرار نیست

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دانشگاه شهر دور بزن و ازشون دور شوفقطدختر خوبازدواج راه فرار نیست

متاسفانه ۲۴ سالمه الان توهمین شهر خودم دانشجوام

دیگ  علیل شدم از دستشون 

تنها راه فرارم ازدواجه بخدا ک اونم خاستگار ندارم یا اگر باشه از خانوادم بدتر بوده

با افتخار لرم❤️

متاسفانه ۲۴ سالمه الان توهمین شهر خودم دانشجوامدیگ علیل شدم از دستشون تنها راه فرارم ازدواجه بخدا ک ...

خدا بهت کمک کنه.... هیچ راه دیگه ای ب ذهنم نمیرسه

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

آره عزیزم میشه میگم میشه چون بدتر از این ها هم دیدم هیچی نشد ندارع درس بخون و هر راهی که درست هست و ...

۲۴ سالمه الان دانشجوام توهمین شهر خودم😞

برای همه اینایی ک گفتی حداقل چندسال دیگ‌باید تحمل کنم بخدا تااون موقع چیزی از من نمیمونه💔

حس کردم دلت پاکه ترخدا برام دعا کن🥲

با افتخار لرم❤️

متاسفانه ۲۴ سالمه الان توهمین شهر خودم دانشجوامدیگ علیل شدم از دستشون تنها راه فرارم ازدواجه بخدا ک ...

ازدواج تو این دوران بدترین تصمیم 

چون امکان انتخاب اشتباه زیاد 

برای ارشد کنکور بده و بزن راه دور 

خاک بر سر تمام اعضای خانواده ات چقدر بی شرفن چقدر حیوانن

کلا چیزی بنام شرف و وجدان و حرمت و ترس از خدا و احترام و عشق ودوستی و از همه مهم تر حمایت اعضای خانواده تو خانواده من وجود نداره 

تنها چیزی ک وجود داره دشمنی وحسادت و بیوجدانی و...

با افتخار لرم❤️

۲۴ سالمه الان دانشجوام توهمین شهر خودم😞برای همه اینایی ک گفتی حداقل چندسال دیگ‌باید تحمل کنم بخدا ت ...

عزیزم من یک دختری و میشناسم که هر شب با گریه می‌خوابید حتا تا سر کوچه هم اجازه نداشت بره 

ولی با درس خوندن خودشو نجات داد و رفت 

می‌دونم واقعا شرایط سختیه اما کاری نشد ندارع 

عیب ندارع اگر الان دانشگاهت شهر خودته 

میتونی هم انتقالی بگیری 

هم ارشد بخونی بری شهر دیگه و در کنارش بری سرکار 

ازدواج نمیگم بده اما ازدواج بد می‌تونه شرایط رو خیلی خیلی بدتر از این کنه 

به خدا توکل کن و با تمام این شرایط بجنگ 

مطمعن باش که میشه💗

چشم حتما هم برات دعا میکنم 

عزیزم من یک دختری و میشناسم که هر شب با گریه می‌خوابید حتا تا سر کوچه هم اجازه نداشت بره ولی با درس ...

مرسی که وقتت گذاشتی برام من خواهرم هیچوقت برام یبار اینجوری وقت نزاشته راهنماییم کنه همیشه  تا بوده بدی وحسادت بوده🥲❤️

با حرفات یکم امیدوار شدم امیدوارم نجات پیدا کنم

مرسی عزیزم❤️

با افتخار لرم❤️

کلا چیزی بنام شرف و وجدان و حرمت و ترس از خدا و احترام و عشق ودوستی و از همه مهم تر حمایت اعضای خانو ...

شما تو خانواده چندتا خواهر و برادر هستین؟

جلوشون وایستا و هرچی که میگن جواب بدتر بهشون تحویل بده نذار بهت چرت بگن و بهت توهین و بی احترامی کنن من اگر بودم بدجور باهاشون برخورد میکردم خودتو مظلوم نکن جلوشون که کارهای بدتر علیهت انجام میدن