من چند تا دستور العمل خوندم نوشته پودر سوخاری بریزین توش؟
تا حالا نپختم با پودرسوخاری خوب میشه؟
نخستینبار که عشق به سراغم آمد ادعای مالکیت جهان را کردم و همهچیز و همهکس را متعلق به خود دانستم. امروز که تهی از خودخواهیها و تصاحبها، نگاهی عاشقانه به زندگی دارم، از هرچه هست تنها مالک تنهایی خویشم و فروتنانه غیاب حضورم را اعلام میکنم.این است نظام عشق؛ هیچ بودن...
مرسی عزیزم...شوهر ننرم گیر داده میگه میخوام مث کباب لقمههایی بشه که تو بستهبندیه!... عین بچهها...فک کن😄
نخستینبار که عشق به سراغم آمد ادعای مالکیت جهان را کردم و همهچیز و همهکس را متعلق به خود دانستم. امروز که تهی از خودخواهیها و تصاحبها، نگاهی عاشقانه به زندگی دارم، از هرچه هست تنها مالک تنهایی خویشم و فروتنانه غیاب حضورم را اعلام میکنم.این است نظام عشق؛ هیچ بودن...
اره خوب پیش من دیشب درس کردم دوتا پیاز زدم داخلش ابش گرفتم بعد ادویه پودر سوخاری بعد فرمش دادم بادست گذاشتم تو ماهیتابه روغن کم بریز یا نصف ی کره بعدم ی سمتش ک یکم طلایی شد برعکس کن روش گوجه حلقه کنه شعله گازم کم کم کن بزار قشنگ با اب گوجه اب بندازه قشنگ نرم میشه من یکم تو مخلوط گوشت ابلیمو زدم با گرده غوره درضمن خیلی ورز بده گوشتو ۲ ساعتم مواد بزار تو یخچال
اره خوب پیش من دیشب درس کردم دوتا پیاز زدم داخلش ابش گرفتم بعد ادویه پودر سوخاری بعد فرمش دادم بادست ...
مرسی عزیز دلم از توضیح کاملت😘😘😘😘