2777
2789
عنوان

تو کباب لقمه چیا میریزین؟

1554 بازدید | 13 پست

کیا کباب لقمه بلدن؟

من چند تا دستور العمل خوندم نوشته پودر سوخاری بریزین توش؟

تا حالا نپختم با پودرسوخاری خوب میشه؟

نخستین‌بار که عشق به سراغم آمد ادعای مالکیت جهان را کردم و همه‌چیز و همه‌کس را متعلق به خود دانستم. امروز که تهی از خودخواهی‌ها و تصاحب‌ها، نگاهی عاشقانه به زندگی دارم، از هرچه هست تنها مالک تنهایی خویشم و فروتنانه غیاب حضورم را اعلام می‌کنم.این است نظام عشق؛ هیچ‌ بودن...

اره چرا خوب نشه مگه پودر سوخاری چشه

من همبرگر و کباب ماهیتابه درست میکنم خوب میشه

کباب لقمه درست نکردم

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همیشه فک میکردم همون کوبیده س که اندازه لقمه شده 😂😂😂😂😂ایا غیر اینه؟

😂😂😂طعمش فرم داره😝

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

اره چرا خوب نشه مگه پودر سوخاری چشه من همبرگر و کباب ماهیتابه درست میکنم خوب میشه کباب لقمه درست ن ...

مرسی عزیزم...شوهر ننرم گیر داده می‌گه می‌خوام مث کباب لقمه‌هایی بشه که تو بسته‌بندیه!... عین بچه‌ها...فک کن😄

نخستین‌بار که عشق به سراغم آمد ادعای مالکیت جهان را کردم و همه‌چیز و همه‌کس را متعلق به خود دانستم. امروز که تهی از خودخواهی‌ها و تصاحب‌ها، نگاهی عاشقانه به زندگی دارم، از هرچه هست تنها مالک تنهایی خویشم و فروتنانه غیاب حضورم را اعلام می‌کنم.این است نظام عشق؛ هیچ‌ بودن...
مرسی عزیزم...شوهر ننرم گیر داده می‌گه می‌خوام مث کباب لقمه‌هایی بشه که تو بسته‌بندیه!... عین بچه‌ها. ...

😁😁😁بگو همبرگرش خوشمزه تره😂😂

همیشه فک میکردم همون کوبیده س که اندازه لقمه شده 😂😂😂😂😂ایا غیر اینه؟

😆 تو خود منی😱😱😱

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 

اره خوب پیش من دیشب درس کردم دوتا پیاز زدم داخلش ابش گرفتم بعد ادویه پودر سوخاری بعد فرمش دادم بادست گذاشتم تو ماهیتابه روغن  کم بریز یا نصف ی کره بعدم ی سمتش ک یکم طلایی شد برعکس کن روش گوجه حلقه کنه شعله گازم کم کم کن  بزار قشنگ با اب گوجه  اب بندازه قشنگ نرم میشه من یکم تو مخلوط  گوشت ابلیمو زدم با گرده غوره درضمن خیلی ورز بده گوشتو ۲ ساعتم مواد بزار تو یخچال 

اره خوب پیش من دیشب درس کردم دوتا پیاز زدم داخلش ابش گرفتم بعد ادویه پودر سوخاری بعد فرمش دادم بادست ...

مرسی عزیز دلم از توضیح کاملت😘😘😘😘