2777
2789
عنوان

عروسی تو کرونا بگیرم🥴

253 بازدید | 27 پست

دوسال عقد کردیم تو این دوسال هیچ مراسمی جشنی نداشتم نه عقدی نه عیدی هیچی ...شوهرمم  شهرستان خیلی دیگ بی تابی میکنه از تنهایی ک حوصلش سررفته نمیتونه تنهایی بمونه دیگ نمیتونیم صبر کنیم ببینم اوضاع چجور میشه یا بعد کرونا بگیریم... خونواده خودمم اصن بفکر جمع و جور کردن جهیزیم نیس شوهرم گفته خودم برات میخرم ...

خونواده شوهرمم شهرستانن ولی دلم میخاد ی مراسم دور همی کوچیکی بگیرم سمت فامیلای شوهرم ک میگیرم بنظرتون منم برا فامیلامون بگیرم یا نه به همون ی دونه بسنده کنم...اخه خیلی دوست دارم تو اقواممون ی جشن داشته باشم ولی چون شوهرم میخاد وسیله هامو بگیره میترسم بهش خیلی فشار بیاد ولی میدونم جشن حسرتش میمونه برام 

کفتم بیام اینجا راهنمایی بگیرم ازتون 

نمیدونم متوجه نوشتارم شدین یا نه😅😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من رفتم سر خونه زندگیم عروسیمو بعد کرونا میگیرم مفصل هم میگیرم چون میدونم با جشن کوچیک دلم راضی نمیش ...

چجوری بعد کرونا میگیری ...من بخوام همیچین کاری کنم همه مسخرم میکنن🤕

ی مهمونی خانوادگی جمع و جور در حد صدنفر بگیر 

گاهي اوقات فقط منتظري منتظر خاك شدن دوست عزیزم برای دعوا اینجا جمع نشدیم اگر با من موافق نیسنی ریپلای کن منطقی دلیلتو بگو،نیازی ب دعوا و خشونت نیست اگر هم از من بدت میاد بهم بگو خیلی محترمانه از تاپیکت برم بیرون.انسانیت خودمون را زیر سوال نبریم حتی در فضای مجازی!!!!!! حال دلم خوب نیست خدایا یا معجزه کن یا راحتم کن.....دارم توی گناه دست و پا میزنم نجاتم بده😔😔😔عاقبت روزی خواهم رفت از دنیایی که بیهوده مرا به آن بسته اند.....خدایا من دشمنت نبودم که منو به اینجا رسوندی ولی ازت میخوام دشمنمم به اینجایی ک من رسیدم نرسونی...میدونی خیلی سخته خیلیی سخت....من دلم تنگه واسه یک دلخوشی کوچیک.....دادگاه پر از عاشق‌هاییه که گفته بودنمارو بعد از مرگ هم کنار هم دفن کنید!!💔حرفات همشون یادم رفته ، جز اونجا که گفتی: حتی اگه تو بخوای بری "من نمیزارم"🖤 همه برای رسیدن به عشقشون روز شمار میکنن من برای رسیدن روز مرگم.....و این تلخ نیست درد عشق است.....‌این که هنوز زنده ام و نفس میکشم فقط بخاطر اینکه طاقت دیدن اشکهای مادرمو ندارم پس خدایا لطفا مواظب تنها دلیل زندگیم باش🙃
خب شوهرت ک جهاز میخره خانوادتم جشن بگیرن نمیشه؟؟

خونوادم اصن براشون مهم نیس ک منم زندگی دارم یا نه وگرنه خیلی زودتر باید منو جمع و جور میکردن نه دوسال شوهرم اونجا تنها زندگی کنه

من اصلا اهمیت ب این چیزا نمیدم خواستن بیان نخواستن خرج کمتر 

من همچین پیشنهادی دادم خونوادم میگن اره با بچه جشن بگیرین میگن مزه عروسی به همون شبشه نه ک بری سر خونه زندگیت