2777
2789
عنوان

عروسی تو کرونا بگیرم🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 27 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من رفتم سر خونه زندگیم عروسیمو بعد کرونا میگیرم مفصل هم میگیرم چون میدونم با جشن کوچیک دلم راضی نمیش ...

مگه مشخصه کرونا چه وقت تموم میشه🙁 حالا اومدیم تا چند سال وضع همین باشه... یهوو تو این مدت هم  ادم حامله و بچه دار بشه...🧐 

چجوری بعد کرونا میگیری ...من بخوام همیچین کاری کنم همه مسخرم میکنن🤕

من ک فک میکنم بگیر جای اونایی ک خیلی تو عقد بودن گرفتن ی جشن دور همی خونواده مادرشوهر و خونواده عروس باهم فقد اقوامشونو شام میدن تموم خیلی هم عالی هس حالا نمیخواد آدم خلی دنگ و فنگ کنه منکه باشم میگیرم تا ب نامزدم سخت نگذره    

من همچین پیشنهادی دادم خونوادم میگن اره با بچه جشن بگیرین میگن مزه عروسی به همون شبشه نه ک بری سر خو ...

من با بچه هم باشه برام مهم نیس

کلا این افکار ب نظرم خیلی پیش پا افتاده س

من تو نامزدیمم چون شوهرم خونه داش زیاد میرفتم

الان حالا ب هوای زندگی مشترک خونه جدید گرفتیم ولی ب هر حال ب نظر من مزه عروس شدن ب عروسی گرفتنه وگرنه باهم زندگی کردن رو ک از قبل هم داشتیم

عزیزان بنظرتون من جشن برا فامیلای خودمم بگیرم یا به همون یکی قانع باشم

یه چن نفر که مهمن برات از فامیل و دوستای خودت دعوت کن همون جشنت دیگه خرج اضافه نکن خوشبخت بشی

من ک فک میکنم بگیر جای اونایی ک خیلی تو عقد بودن گرفتن ی جشن دور همی خونواده مادرشوهر و خونواده عروس ...

گفتم ما تو ی استان نیستیم اونا شهرستانن باید دوتا مجلس بگیریم یکی برا فامیلای خودمون یکی برا فامیلای شوهرم ...الان نظرتون دوتاشو بگیرم یا همون سمت شوهرم بسنده کنم

عزیزان بنظرتون من جشن برا فامیلای خودمم بگیرم یا به همون یکی قانع باشم

اگهه برات خیلی  مهمه،،  بگیر،،، در حد یه جور مهمونی خانوادگی...

ادم نمیتونه اینده را پیش بینی کنه. معلوم نیست شرایط تو اینده هم‌محیا بشه  نه!!!

من با بچه هم باشه برام مهم نیس کلا این افکار ب نظرم خیلی پیش پا افتاده س من تو نامزدیمم چون شوهرم ...

یعنی حامله هم باشی جشن میگیری خونوادتم مشکلی نداره بااین قضیه

مگه مشخصه کرونا چه وقت تموم میشه🙁 حالا اومدیم تا چند سال وضع همین باشه... یهوو تو این مدت هم   ...

میدونم عزیزم مشخص نیست

البته ما زیاد بچه دوست نداریم ولی اگرم بشیم مهم نیس

تو خانوادمونم اونقد چیز عجیبی نیس 

گفتم ما تو ی استان نیستیم اونا شهرستانن باید دوتا مجلس بگیریم یکی برا فامیلای خودمون یکی برا فامیلای ...

چی بگم جای ما اگه شهری دیگ هم باشن باید یکدوم قانع شن از خونواده عروس یا داماد یابرن یا بیان