سلاام دو سه روزیه که شوهرم خیلی سرد شده باهام بدون هیچ دلیلی مثلا بهش پیام میدم سلام کجایی و این حرفای همیشگی بعد اونم خیلی تند و بد جوابمو میده من واقعا از گفتن کجایی و اینا قصدی ندارم اخه همه میپدسن کجایی یا چیکار میکنی خب ی چیز عادیه ولی نمیدونم شوهرم چرا اینقد واکنش بد نشون میده
کیا تجربه داشتن در این زمینه بیاین بگین چش شده من واقعا نمیفهممش
من زنداييم يه ادميه كه هر چهل ديقه به داييم ميگه كجايي
الانم داييم معتاد شده ميگه نميتونم ديگه گير دادناش رو تحمل كنم
گلم سعي كن مستقيم ازش نپرسي چكار ميكني كجايي
بعضيا حساسن
مرا عهديست با شادي كه شادي آن من باشد ....🍃 زير برگه ي تمام ارزوهام رو خدا امضا زده💫❤️ روزاي خوبي در انتظار من هستن 🧿🌈 خداجونم براي من بهترينا رو ميخواد 😍
مرا عهديست با شادي كه شادي آن من باشد ....🍃 زير برگه ي تمام ارزوهام رو خدا امضا زده💫❤️ روزاي خوبي در انتظار من هستن 🧿🌈 خداجونم براي من بهترينا رو ميخواد 😍
نميشه زود گفت خيانته كه من زنداييم يه ادميه كه هر چهل ديقه به داييم ميگه كجايي الانم د ...
اعتیاد دایی به زن دایی ربطی نداره خودشو توجیه میکنه
شما چرا باور میکنین
خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن
اعتیاد دایی به زن دایی ربطی نداره خودشو توجیه میکنه شما چرا باور میکنین
اون كه بله درسته ولي واقعا بي ربط هم نيست
من رفتم خونشون كه سه روز بمونم اونقدر زنش باش بد رفتاري ميكرد و همش دعوا راه مي انداخت كه عصبي شدم يه روزم نتونستم تحمل كنم
اون كه بله درسته ولي واقعا بي ربط هم نيست من رفتم خونشون كه سه روز بمونم اونقدر زنش باش بد رف ...
ببین منم اعتیاد دیدم شوهر یکی از اشناها معتاد ببخودی انداخته گردن زنش طرف باید خودش عاقل باشه از لج من بره معتاد شه بعد میدانی زن و بچه چقدر تحمل میکنند اون که داره حالشو میبره سختیهاش مال زن و بچست
خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن