2777
2789
عنوان

شوهرم بهم شک داره

| مشاهده متن کامل بحث + 2236 بازدید | 79 پست
منو شوهرم خیلی باهم بحث داشتیم بهم شک داشت کارمون ب کتک کاری رسید منم رفتم ازش شکایت کردم ی مامور بو ...

وای چیشد آخرش الان شوهرت درست شد

برای خوشبختیم برای مشکلات خانوادم صلوات بفرستین مرسی عزیزان ♥️💋محتاجم به دعاتون 

شوهر منم خیلی بد بینه والا خوبه کاریم نکردم و توی مجردیم سالم زندگی کردم ، یه جوری برخورد میکنه که انگار منو از خیابون جمع کرده اومده ازدواج کرده 

منم همیشه سعی میکنم بدبینیشو کم کنم ولی همش اون یه چیزی میگه

خدایا تو فقط نظر کنی به من کافیه 🌈❤️. یه دختر دارم شاه نداره 🩷🩷💖 👧🏻.   سپاس یزدان دختر ایرانیم ،از نژاد تیره ساسانی ام ، به کوروش به آرش به جمشید قسم ، به نقش و نگار تخت جمشید قسم ، یگانه پرستم ، اهورایی ام ، ز بد گوره های جهان عاری ام ،به کردار و پندار نیکومندم ، شاه ایران دختر کوروش منم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من جات بودم میگفتم ولی لاس زدن هول هولکی ک نمیشه لاس زدن باید زمان زیادی بهش اختصاص داد مثلا عین خودت

من هنوزم پیش تو گیره دلم...من هنوزم واسه تو میره دلم ...سیرم از عالم و ادم وقتی ..نیستی میگیره دلم... من همونم ک بهش بد کردی.... بری صد بار باز میخوام بر گردی...خوب نبودحالم همینجوریشم...ک تو بدتر کردی

بچه دارین؟؟؟

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

وای چیشد آخرش الان شوهرت درست شد

گوشیمو ازم گرفت ی مدت ماشین بهم نمیداد از خونه برم بیرون الان ولی یکمی بهتر شده ی گوشی ساده با خطی ک ب اسم خودشه داده دستم  اینجام با لب تاپ میام نمیدونه وگرنه اینم ازم میگیره من اصلا سر ب سرش نمیذارم خودش  همش سرش تو گوشیه تو واتساپ و اینستا و تلگرام ولی از من همه چیو گرفته منم گفتم نمیخوام باشه همش واسه خودت

من هنوزم پیش تو گیره دلم...من هنوزم واسه تو میره دلم ...سیرم از عالم و ادم وقتی ..نیستی میگیره دلم... من همونم ک بهش بد کردی.... بری صد بار باز میخوام بر گردی...خوب نبودحالم همینجوریشم...ک تو بدتر کردی
شوهرت بهت میگه با کی لاس میزنی؟؟؟؟؟😨😨😨😨😨 قدیما مردا یه جو غیرت داشتن هر حرف نامربوطی رو به نام ...

کجای کاری خواهر یه بار شوهر من برگشت توی دعوا بهم گف اگه بچه دار شیم از کجا معلوم این بچه ماله منه 😭

خدایا تو فقط نظر کنی به من کافیه 🌈❤️. یه دختر دارم شاه نداره 🩷🩷💖 👧🏻.   سپاس یزدان دختر ایرانیم ،از نژاد تیره ساسانی ام ، به کوروش به آرش به جمشید قسم ، به نقش و نگار تخت جمشید قسم ، یگانه پرستم ، اهورایی ام ، ز بد گوره های جهان عاری ام ،به کردار و پندار نیکومندم ، شاه ایران دختر کوروش منم 
وای دارم از ازدواج مث خر میترسم یکی بیاد نجاتم بده من هنوز جوونم 😐

همه مردا اینحوری نیستن بابا

بعضیاشون یا خودشون اون کاره ان بقیه رو هم به همون چشم میبینن

یا مشکل حاد روانی دارن

من ۸ ساله ازدواج کردم همسرم تابحال بهم نگفته مرضیه بالای چشمت ابروه

اسمم رو بدون جون و قربون صدا نمیزنه

دلیل نمیشه اگر یکی تعادل نداره شما کلا از ازدواج بترسی

تبریک

1
5
10
15