2777
2789
عنوان

شوهرم بهم شک داره

| مشاهده متن کامل بحث + 2236 بازدید | 79 پست
تا خودشم سر و گوشش نجنبه به شما ‌تهمت نمیزنه

من با این موافقم شوهرم خودش بایکی پیام بازی کرده بود ب من میگفت گوشیتو بده منم سیمکارتو شکستم دادم بش چن روز بعد خودش رفت دوباره گرفت برام اورد همین کارش یعنی غلط کردم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی محلش نده این خیلی حرف بدیه ک بهت زده اون باید بیاد بابت حرفش معذرت خواهی ولی شماهم گوشیت بزار کنار ک دیگه شک نکنه... 

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 

منو شوهرم خیلی باهم بحث داشتیم بهم شک داشت کارمون ب کتک کاری رسید منم رفتم ازش شکایت کردم ی مامور بود خیلی خوشیرینی میکرد میگفت چرا هیچکی ما پلیسا رو دوس نداره همش ب من میگفت بنظرت میشه یکی هم منو دوست داشته باشه من نباشم خیلی بهتره نیست؟؟منم گفتم شاید اگه حد و حدود خودتون رو بشناسین و رعایتش کنین کسی هم پیدا بشه ازت خوشش بیاد ولی با این میزان وقاحت گمون نکنم کسی پیدا شه بعد رفتم اینا رو ب شوهرم گفتم گفت هااا پس تو باهاش دوستی گفتم اره اتفاقا خیلی بیشتر از تو بهم میرسه خیلی هم دوستم داره راضی ام ازش طلاقم  بده میخواد بیا منو بگیره  

من هنوزم پیش تو گیره دلم...من هنوزم واسه تو میره دلم ...سیرم از عالم و ادم وقتی ..نیستی میگیره دلم... من همونم ک بهش بد کردی.... بری صد بار باز میخوام بر گردی...خوب نبودحالم همینجوریشم...ک تو بدتر کردی
گوشیو میدم چیزی پیدا نمیکنه میگه حتما چت هاتونو پاک کردی😂

نباید گوشیت رو بهش بدی چک کنه

اون بهت شک داره

نکنه خودتم به خودت شک داری؟؟؟

این حرفا رو که بهت میزنه دهنش رو صاف کن بگو حتما خودت یه کاری میکنی که فکر میکنی منم مثل خودتم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.Pain🔥you made me a believer