2777
2789
عنوان

مادر شوهر

1470 بازدید | 107 پست

سلام بچه ها من چکار کنم از دست مادرشوهرم. 

شوهرم رو مادرش حساسه همش غصه اش رو میخوره نمیگم نباید غصه مادرشو  بخوره ولی دردم مادرشه.

همین ک یطوریش میشه یه دل درد ساده میزنگه ب شوهر من با صدا گرفته با شوهرم میحرفه ک حالم خیلی بده و این حرفا 

یا موقع های پ ر یودی  میزنگه ب شوهر من میگه افتادم رو خونریزی  ایندفعه خونریزیم خیلی زیاده تموم خون بدنم  رفت و از این حرفا 

من خودم ک پ ر یود میشم با تموم دل درد ب رو خودم نمیارم. جلو شوهرم ولی مادرشوهرم میزنگه ناز الکی برا شوهرم میاره  شوهرمم همش غصه میخوره  همش پکر میشه 

اینم بگم ک مادر شوهرم خونریزی  کنه مثلا پارسال کوتاژ داده ولی امسال باز همونجوره ولی من دوس ندارم این حرفارو ب شوهرم  بزنه  تازه وقتی هم میزنگه یه نازی میندازه تو صداش ک جِرًم میگیره. 

ب اون پسرش این چیزارو نمیگه فقط ب شوهر من میگه اونم وقتی  شوهرم تو خونه نباشه میزنگه بهش میگه (ضبط مکالمه رو گوشی شوهرمه بعدا گوش میدم) 

چکار کنم بنظرتون همش بخاطر این موضوع با شوهرم بداخلاقی میکنم چون عصبی میشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا مادرشه کاری نمیکنه.... 

شما زیادی حساس شدی گلم

شما هم به مادرتون برسید و سیاست داشته باشید و همراه باشید.... مادرشوهرتون خیلی به شوهرتون وابسته عاطفیه.... پدرشوهرتون چی کار میکنه؟