2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1470 بازدید | 107 پست
:/ شما که بدتر کینه میذارین توی دل مادرشوهره.... عروس بده میشه :/

خب دارم میگم به بزرگ تر بگه اون آدم باید عقلش بکشه یه جوری غیر مستقیم بهش بگه.. نه بره بگه عروست بهم گفته 

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 
خب بخدا آدم حرصش میگیره من ک زنشم. درد پر بودی رو ب رو شوهرم نمیاره بعد اون پیر زنی برمیگرده ناز میک ...

توام بگو!دلیل نمیشه چون تو نمیگی اونم نگه اونا روابطشون اونجوریه شماهم این مدلی!چه ربطی داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو بیشتر بیا پریود که میشی دست به سیاه و سفید نزن هی به خودت بپیچ و دستور بده شوهرت اینو بیار اونو ...

وسواس دارم بعد شوهرم هرکاری میگم بکن  میگه باشه یساعت دیگه منم تحمل نمیکنم خودم پامیشم انجام میدم. 

نمتونم  جلو وسواسمو. بگیرم 

دخترخاله من چون مادرشوهرش جوون بود این مسائل رو داشت، پسرش تک پسر بوده... و مادرش مثل مادر شوهر شما بود... اما دخترخاله من با سیاست درست و کارهای  درست تونست کاری کنه که اول مادرشوهره دیگه به عروسش زنگ میزد جای پسرش، دوم اینکه دیگه اونم زنگ نزد بعد از مدتی... چون بهشون میرسیدن دیگه خودش بعد از یائسگی و بهتر شدن حالش، به عروس و پسرش بیشتر رسید و خونه به نام عروس و پسرش کرد

خب دارم میگم به بزرگ تر بگه اون آدم باید عقلش بکشه یه جوری غیر مستقیم بهش بگه.. نه بره بگه عروست بهم ...

به من یکی بیاد بگه با بچت چطور حرف بزن همونجا دوشقش میکنم رابطه من وپسرم فقط به خودم مربوطه

خب دارم میگم به بزرگ تر بگه اون آدم باید عقلش بکشه یه جوری غیر مستقیم بهش بگه.. نه بره بگه عروست بهم ...

اهان❤️

ولی عزیزم کلا ممکنه متوجه بشن این حرفو به پسرشون زدن... به بزرگتر دیگه غیرمستقیم درز کنه و غیرمستقیمم بگن باز ممکنه بفهمن.... 

توام بگو!دلیل نمیشه چون تو نمیگی اونم نگه اونا روابطشون اونجوریه شماهم این مدلی!چه ربطی داره

یعن یواقعا چیز خاصی نیس؟ مادرشوهر خودت ب شوهرت اینجور بگه غمت نیس؟ 

به من یکی بیاد بگه با بچت چطور حرف بزن همونجا دوشقش میکنم رابطه من وپسرم فقط به خودم مربوطه

نه وقتی پسرت زن دادی دیگه فقط به تو مربوط نیست... به نفر سوم هم مربوطه چون زندگی پسرتون و خانومش مشترک هست... 

خوبه مادرشوهر شما هم بیاد برای شوهر شما ناز و عشوه بیاد

اهان❤️ ولی عزیزم کلا ممکنه متوجه بشن این حرفو به پسرشون زدن... به بزرگتر دیگه غیرمستقیم درز کنه و غ ...

پس چیکارش کنه اینو برای من خیلی غیر قابل تحمله یکی با شوهرم با عشوه حرف بزنه... یه بار خواهرش این کار کرد پدرشو در آوردم البته خود شوهرم انداختم جلو یه کاری کردم به غلط کردن بیوفته ک هیچ کلا خواهر برادر هم با هم دعواشون شد آخری به داداشش میگفت بچرخ تا بچرخیم من از تو قوی ترم... قشنگ معلوم بود برای اذیت شدن من اینجا رو میزنه