2777
2789
عرف که خیلی وقته پذیرفته شرع هم که ظاهرا پذیرفته با توجه به سریال های تلویزیونی مثلا ستایش چادری و ...

شرع نپذیرفته عزیزم  وای سنتی هم چشم و گوش بسته نیست تحقیقات داره و ....

گر دختری پیش پدر ناز کند🍀 گره ی کرب و بلای همه را باز کند🍀صل الله علیکِ یارقیه جان🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عرف که خیلی وقته پذیرفته شرع هم که ظاهرا پذیرفته با توجه به سریال های تلویزیونی مثلا ستایش چادری و ...

شرع پذیرفته بود خواستن سانسورش کنن نتونستن

من خیلی از اون بی اعصاب ترم 

شانس نداره جانی دپ🤦‍♀️😂

من تا مهربانی بیشتر نخوانده ام🥀 سابقه پنج بار تعلیقی😕اگه با نظرم مخالفی یه نفس عمیق بکش بعد تایپ کن منم جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون ،دل بشکنه پس جواب نمیدم🙏🏻💙
عزیزم انشالا آدم درسته قرار بگیره سر راهت😂❤

مگه قرار بود آدم نصفه بیاد سر راهش؟😁

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘
از نظر من هر وقت به اون رویایی که میخواخید رسیدید بعد رل بزنید و اینکه   من ازدواجو اصلا نمیپس ...

چرا من باهات موافقم؟😂

یعنی ما مشکل داریم؟ همه بهم میگن مشکل داری

شرع نپذیرفته عزیزم  وای سنتی هم چشم و گوش بسته نیست تحقیقات داره و ....

ازدواج سنتی که برای من مثل کابوس بود

ابدا خواستگار خونه راه نمیدادم..به هیچ عنوان

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘
منظورم آدم درست و آدم اصلیه هست😂😐😐😐 کمرمو شکستی جدا

🤣🤣🤣🤣

شرع نپذیرفته عزیزم  وای سنتی هم چشم و گوش بسته نیست تحقیقات داره و ....

تحقیقاتش مسخرست، کلا ازدواج سنتی بسیاز غلطه، من نمیگم مدرنش حتما خوب میشه ولی سنتی قطعا غلطه

چرا من باهات موافقم؟😂 یعنی ما مشکل داریم؟ همه بهم میگن مشکل داری

اصلا درست نیست باور کنید وقتی یکنفر با هویت شوهر تو زندگیت باشه آرامش داری حق و حقوق داری به رسمیت شناخته شدست فرق میکنه با پسری که هیچ نسبتی با دختر نداره یه غریبس 

گر دختری پیش پدر ناز کند🍀 گره ی کرب و بلای همه را باز کند🍀صل الله علیکِ یارقیه جان🌷
تحقیقاتش مسخرست، کلا ازدواج سنتی بسیاز غلطه، من نمیگم مدرنش حتما خوب میشه ولی سنتی قطعا غلطه

قطعا نمیتونید بگید چون بسیار بسیار 

بعضی هاشون خوشبخت میشن 

چرا من باهات موافقم؟😂 یعنی ما مشکل داریم؟ همه بهم میگن مشکل داری

نه ما مشکل نداریم 

طرز فکر قدیمی و کهنه بقیه مشکل داره که همه چیزو ت ازدواج میبینن 

ازددواج از نظر من مثل یک زندون ابدیه

انسان باید ازاد هر ماه با یکی هر چقدر دلش میخواد با یکی و هر وقت دلش خواست عوضش کنه 

که متاسفانه این از ریشه فرهنگ ما مشکل داره

خیلیا از دخترا دیدم بخوان اینطور زندگی بخاطر فرهنگ غلطمون برچسب جندگی روشون زده میشه🤦‍♂️🤦‍♂️😒

اصلا درست نیست باور کنید وقتی یکنفر با هویت شوهر تو زندگیت باشه آرامش داری حق و حقوق داری به ر ...

خب قراره نسبت پیدا کنه دیگ

ببین ازدواج سنتی مثل اینه ک یکی میاد خواستگاریت صرف اینکه تورو تو خیابون دیده یا مادر و خواهرش پسندیدن بعد یه بارم صحبت میکنی و دیگ هرچی بود قبولش میکنی و مجبوری بسازی ولی اون یکم جنبش فرق داره نمیگم صرفا موفقه ولی بهتره

درواقع یکی از اصلی ترین مشکلات جامعه ما که ریشه هاش منتقل شده ازدواجای دهه شصت و هفتاده که سنتی بوده

نه ما مشکل نداریم  طرز فکر قدیمی و کهنه بقیه مشکل داره که همه چیزو ت ازدواج میبینن  ازدد ...

آره قبول دارن تعهد سخته، ازدواج سخته ولی جوونا فقط میخوان ازدواج کنن بدون فکر کردن به بطنش

هستم باهات

خود من ته یه رابطه برام ۶ ماه هست

الان جدیدا وارد رابطه شدم ولی خداشاهده یکمم به ازدواج فکر نمیکنم باهم خوشیم دیگ

ولی تو این سایت با یه سلام طرف مراحل بچه داریو تصور میکنن بعضیا