2777
2789
چرا دلایلتون رو میگید؟

خب اینکه هم شیکه

هم اینکه شناختتون از هم بیشتره اگر خانواده آزادی داشته باشید

اینکه سبک عروسی باید هر سال به سال مثل هم دوران خودش امروزی عروسی گرفت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خسته نباشی😐😂 گفتم نقطه ضعف و قوت هرکدوم رو از دیدگاه خودتون بگید

امروزی خب شناخت بیشتره البت رل نزنی ها اولش بگی در حده اشنایی و بعد ازدواج و تامام

سنتی خب یهو میاد تو طرفو نمیشناسی انگار یکم سختره و نامزد کنی برای آشنایی  و کله فامیل میفهمن بعد  خوشت نیاد بخوای بهم بزنی سخته خب

ولیییییی هرکی ب دلم بشینه اوکی ام🤭😂

هیچکدوم کلا ازدواج درد نمیخوره من حوصله شوهر و قوم شوهر ندارم خیلی سخته

امبر هردی شدیا😂

من تا مهربانی بیشتر نخوانده ام🥀 سابقه پنج بار تعلیقی😕اگه با نظرم مخالفی یه نفس عمیق بکش بعد تایپ کن منم جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون ،دل بشکنه پس جواب نمیدم🙏🏻💙
امروزی ولی واسه من عرف وشرع نمیپذیره

عرف که خیلی وقته پذیرفته

شرع هم که ظاهرا پذیرفته با توجه به سریال های تلویزیونی

مثلا ستایش چادری و خوب و نجیب ولی عاشق پسره شد و بدون اجازه خانوادش ازدواج کرد و رفت 😑😑😑😑

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘

الان روند زمونه داره میره به سمت دوستی و.. اگه خانواده درجریان باشن بنظرم خوبه ولی تهش ازدواج مثل یه هندونه در بسته است من به بخت و اقبال اعتقاد دارم

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

شروعش مهم نیست‌ اینکه معرفی شدن، یا عاشق شدن یا هرچی... اگه یه تایمی ( به نظر من حد اقل ۶ ماه) برای رفت و آمد و آشنایی اختصاص بدن و بعد از اینکه نسبت به اخلاق همدیگه و وضعیت فرهنگی خانواده ها شناخت کامل پیدا کردن و علاقه ی نسبی ایجاد شد، ازدواج کنن به نظر من بهترین حالته.

اینکه بخوان مدل شونصد سال پیش امروز برن خواستگاری و فردا عقد هم بده، اینکه صِرف عاشقی و بدون توجه به تناسب فرهنگی و خانوادگی جلو برن هم بده‌