2777
2789
عنوان

خانومای قری یه لحظه لطفن

| مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 51 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عشقم اینجوری متوجه نمیشه باید باش صحبت کنی و بگی ک من دوسدارم تو همه مناسبتها حواست باشه و با یه چیز ...

مرسی پس اومد دنبالم در مورد 27 ازش میپرسم میگم میدونی چ روزیه بعد ک گفت نه ناراحت شم و بگم برام مهمه دوست دارم برا توام مهم باشه

وقتی کلا نیست انتظار ماهگرد برای چی داری زحمتت هم حروم میشه طی سال این مدتی که با همید جوری نشون ...

اره باید بفهمه 

یا هیچی نگم ر کاری نکرد ناراحت شم ک بفهمه، اومد دنبالم نرم باهاش یا سرد شم ک بفهمه 

از خودش پول نگیر این دیگه خیلی زشته🤪

من چیزی براش نگرفتم تو این فازا نبودم ولی اون برام کریستال مو گرفته بود روز ماهگرد عقدمون🤣🤣

منم زرنگ بازی در اوردم بش گفتم میخواستم شام دعوتت کنم سوپرایز بشی فک نمیکردم یادت باشه

خیلی از مردا بلد نیستن عزیزم باید کم کم بهشون یاد اوری بشه چون روحیات زن و مرد متفاوتع

حالا ماهگردشون تموم بشه ببینن بلدن یا نه این بنده خدا هنوز تست نشده .من خودم یک زنم ولی هرگز شخصیتم و برای یک کادو کوچیک نمیکنم عهد قجر که نیست با این همه تکنولوژی گردش اطلاعات و .... دیگه کسی این چیزا رو بلد نباشه یعنی نمیخواد یاد بگیره پس کوچیک کردن بی فایده است .البته تظر منه 🌹