2777
2789
عنوان

خانومای قری یه لحظه لطفن

| مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 51 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماهگرد دیگ چ صیغه ایه

آجی اینکه چیزی نیس دید بلندتر داشته باش فردا تو همین سایت میزنن میخوام ساعتگرد بخرم پس فرداش دقیقه گرد پس اون فرداش ثانیه گرد😅😅😅😅😂😂😂

من خودمو خیلی دوس دارم واسه خودم ارزش قائلم❤درسته دختر بودن سخته ولی ارزش داره همون ارزشی که خدا به خاطرش گفته بهشت زیر پای مادران است💌پس ارزش خودمو حفظ میکنم چون خدا بهم داده ....خدا مارو مثل یک گوهر آفریده ولی گوهر نیاز به محافظت داره تا همه چه مستقیم چه غیر مستقیم بهش ناخنک نزنن همون طور که مرواریدو صدف محافظت میکنه ....⚘مارو هم حجاب محافظت میکنه پس چون واسه پاکی و شفافیت خودم ارزش قائلم تا از چشم ها و دست های آلوده ی خیلیا مصون باشم حجاب و انتخاب میکنم چون واسه خدا که آفریننده ی این ارزش با تمام وجود عشق میورزم....❤❤❤

من برا سالگرد ازدواجمون میخام بگم برا خودش ی جفت صندل بگیره انقد با دمپایی های حموم رو سرامیکا راه نره😑

آن سفر کرده ک صد قافله دل همره اوست   هرکجا هست خدایا ب سلامت دارش
میخام فردا بگم برا ماهگرد عقدمون چی میخاهی برایم بیاوری مارکو😶 ک حالیش بشه یه چیزی میخام

خیلی زشته چرا انقدر خودتون و کوچیک میکنید 😐 کادو بخواد بیاره میاره نخوادم نمیاره دیگه

میخام فردا بگم برا ماهگرد عقدمون چی میخاهی برایم بیاوری مارکو😶 ک حالیش بشه یه چیزی میخام

عشقم اینجوری متوجه نمیشه باید باش صحبت کنی و بگی ک من دوسدارم تو همه مناسبتها حواست باشه و با یه چیز کوچیک خوشحالم کنی 

بگو ارزوم بوده شوهرم همیشه ماهگرد و سالگرد ازدواجمون یادش باشه 

میتونی مثلا تو اینستا ی پیج در بیاری و جلوش بالا پایین کنی بعد بهش اینارو بگی مثلا یهویی یادت اومده ک فک نکنه حرفاتو از قبل اماده کردی

اتفاقا قشنگه اينكارا رابطه رو رمانتيك ميكنه

ولى كادو رو بيخيال شو.كادو بمونه براى تولد و سالگرد.يه كيك بگير.يه ميز و با سليقه خودت تزيين كن و با هم خوش باشيد.يا يه كيك بگيريد و شام بريد يه رستوران خوب و كيكتون هم ببرين