2777
2789
نترس سیستم ایمنی شما قویه احتمالش کمهههه بگیری

سیستم ایمنی زن باردار ک بشدت ضعیفه

جز گروه پرخطرن😳🤔

*بامداد خمار* گروهآبی    وزن اولیه ۶۶  وزن هدف اول ۶۴ ....هدف دوم ۶۲...هدف نهایی ۶۰  
نه بویاییم سرجاشه...من آلرژی هم دارم نمیدونم از اونه یا چی

فقط باید صبر کنی  ببینی فردا پسفردا بهتر میشی یا بدتر

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بابا از کرونا برا خودتون غول درست نکنید 

یه جورییییی کردن تو ذهنمون این کرونا رو که وحشتش از خودش ترسناک تره

مگه هر سال ماها آنفولانزای شدید نمیگیریم؟

مگه گلو درد گوش درد امونو نمیبره؟

خدایی فکر کنید چطوری مریض شدیم هر سال

اینم مثل اونا

پسرم ماه 🌛شب تارم دخترم ستاره ⭐ درخشانم.خدایا ممنون🤲 بخاطر دسته گل هایی 🌹🌹که به امانت سپردی دستم.امیررضا و بارانم دوستتون دارم❤❤❤
اگر باردارا گرفتن چکار کنن؟؟

نمی گیری انشا مواظب خودتم باش 

باردار داشتیم چند روز پیش زایمان کرد خودشم کادر درمان بود همه براش ختم برداشتن فقط میدونم خوبه

ترسناک نیست تو فقط چند ماه اینده رو بشدت مراقبت کن

دورازجونت نهایتا بستریت میکنن بچه رو خارج میکنن احتمال اینه بچه از مادر بیمار متولد بشه خیلی کمه تو اخبارم که نشون داد

بعدشدرمانمادر رو شروع میکنن

البتع در اکثر مواقع

همین الان از ته دلتون برام دعا کنین به ارزوم برسم اگه میشه یک صلوات مهمونم کنید            ممنونم  من درتاریخ 9/9/99دانشجوی دکترای عمومی هستم خداجونم ممنونم بابت این همه لطف   
سیستم ایمنی زن باردار ک بشدت ضعیفه جز گروه پرخطرن😳🤔

نههه این اصلا درست نیس 

معجزه خدائه که زن باردار حالا حالاها درگیره جیزی نمیشه

پسرم ماه 🌛شب تارم دخترم ستاره ⭐ درخشانم.خدایا ممنون🤲 بخاطر دسته گل هایی 🌹🌹که به امانت سپردی دستم.امیررضا و بارانم دوستتون دارم❤❤❤

اسی تو منی یا من توام

من چند روز پیش از شدت استرس که نکنه کرونا گرفته باشم چقددددر گریه کردم من میدونم اگه بگیرم با این ترس شدیدی که از کرونا دارم به هفته نکشیده تموم کردم😭 

ای جانم منم دخترم یه سالشه فقط نگران اونم

زنده باشه

من روز سوم بواییم کلااا رفت اصلاااا هم بینیم کیپ نبود 

ففط اگه عطسه سرفه داری ماسک بزن

من یه هفته زدم ۲۴ ساعته بعد دیدم جفت بچه هام خفیف وار علائم دارن دیگه ماسک رو در آوردم

فکرشو بکن با اون بدن درد وحشتناکککگ روزی بیش از ۱۰۰۰ واحد نمیشد استامینوفن خورد منظورم دز ۱۰۰۰

بابا از کرونا برا خودتون غول درست نکنید  یه جورییییی کردن تو ذهنمون این کرونا رو که وحشتش از خ ...

دایی من جوون و سرحال و سالم گرفت دو بار تا مرگ رفت دکترش گفت معجزه است که زنده مونده من از وقتی داییم گرفته فوبیای شدیدی دارم رو کرونا😑 

دایی من جوون و سرحال و سالم گرفت دو بار تا مرگ رفت دکترش گفت معجزه است که زنده مونده من از وقتی دایی ...

خدا نخواد برگ از درخت نمیفته