2777
2789
وای خدا چقدر سختی کشیدی نوزادت پیشت بود؟

اره بابا من همسرم جفت بچه هام ۶ ساله و ۲.۵ ماهه پیش هم بودیم

پسرم ماه 🌛شب تارم دخترم ستاره ⭐ درخشانم.خدایا ممنون🤲 بخاطر دسته گل هایی 🌹🌹که به امانت سپردی دستم.امیررضا و بارانم دوستتون دارم❤❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطوری گرفته بودین شما؟

من و همسرم انقددد رعایت میکردیم نمیدونیم از کجاااا گرفتیم

پسرم ماه 🌛شب تارم دخترم ستاره ⭐ درخشانم.خدایا ممنون🤲 بخاطر دسته گل هایی 🌹🌹که به امانت سپردی دستم.امیررضا و بارانم دوستتون دارم❤❤❤
پس میگن استامینیفون بده ؟!

نه ژلوفن و ایبو بدن استا و دیکلو تجویز میکنن

نه ژلوفن و ایبو بدن استا و دیکلو تجویز میکنن

و البته ازیترو 

ویه سری دارودیگ علاوه سرم قندی  

همین الان از ته دلتون برام دعا کنین به ارزوم برسم اگه میشه یک صلوات مهمونم کنید            ممنونم  من درتاریخ 9/9/99دانشجوی دکترای عمومی هستم خداجونم ممنونم بابت این همه لطف   
و البته ازیترو  ویه سری دارودیگ علاوه سرم قندی    

مام آزیترو مصرف کردیم البته من و شوهرم

سرم لازم نشدیم

چون نرفتیم بیمارستان

مام آزیترو مصرف کردیم البته من و شوهرم سرم لازم نشدیم چون نرفتیم بیمارستان

خدارو شکر که سرم لازم نشدین

ولی برای اونایی هم که تو خونه ان ولی حالشون بده و اشتها ندارن یا... تجویز میشه یه روز درمیون باید تو نوبتم وایسی فک کن با اون حال تو صف وایسی

همین الان از ته دلتون برام دعا کنین به ارزوم برسم اگه میشه یک صلوات مهمونم کنید            ممنونم  من درتاریخ 9/9/99دانشجوی دکترای عمومی هستم خداجونم ممنونم بابت این همه لطف   
خدارو شکر که سرم لازم نشدین ولی برای اونایی هم که تو خونه ان ولی حالشون بده و اشتها ندارن یا... تجو ...

منم حالم بد بود ولی طاقت آوردم😢

ولی خدایی درد بدن و سردردش خیلی بده😔