2777
2789
اول چطور شروع شد؟خداروشکر که الان خوبین

با تب و سردرد و بدن درد و بقیشم دو سه روز دیگه به ترتیب اومدن

نترس عین سرماخوردگیای هرساله

پسرم ماه 🌛شب تارم دخترم ستاره ⭐ درخشانم.خدایا ممنون🤲 بخاطر دسته گل هایی 🌹🌹که به امانت سپردی دستم.امیررضا و بارانم دوستتون دارم❤❤❤
من نگرفتم  ولی طبق گفت و گو کادردرمانو اونایی که از فامیل گرفتن با خستگی و درد خیلی شدید انگا ...

فدات بشم که جواب دادی

یهویی اینطوری شدم فقط انگار سینه ام میسوزه هیچکدوم از علائم رو ندارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نگرفتم  ولی طبق گفت و گو کادردرمانو اونایی که از فامیل گرفتن با خستگی و درد خیلی شدید انگا ...

اگر باردارا گرفتن چکار کنن؟؟

*بامداد خمار* گروهآبی    وزن اولیه ۶۶  وزن هدف اول ۶۴ ....هدف دوم ۶۲...هدف نهایی ۶۰  
ببین من باردارم ولی گفتم توو این شرایط هرکسی ممکنه بگیره اگرهم‌روزی خدایی نکرده گرفتم سعی میکنم بر ...

نترس سیستم ایمنی شما قویه احتمالش کمهههه بگیری

پسرم ماه 🌛شب تارم دخترم ستاره ⭐ درخشانم.خدایا ممنون🤲 بخاطر دسته گل هایی 🌹🌹که به امانت سپردی دستم.امیررضا و بارانم دوستتون دارم❤❤❤
فدات بشم که جواب دادی یهویی اینطوری شدم فقط انگار سینه ام میسوزه هیچکدوم از علائم رو ندارم

اجیم گرفت

تب نداشت

درد سینه گلو

از بین رفتن بویایی و چشایی

بدن درد و سرفه

اولشم بویاییش زقت و سردرد و چشم درد و بی حسی و بی رمقی بدن

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵
شما تو خونه درمان شدین؟الان حالتون کاملا خوبه؟

آره گلم تو خونه خوب شدیم قرنطینه شدیم حتی تستم ندادیم فقط با علائم بالینی تشخیص داد دکترم

تب بدن درد وحشتناک سرفه آبریزش در واقع همه علائم آنفولانزا به اضافه از بین رفتن بویایی

من الان ابریزش دارم. یعنی ممکنه؟؟؟؟  

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی نصف ثوابشم به تو میرسه اللهم صلی علی محمد وال محمد
خداروشکر گلم

شمام نترس

تازه من حدود ۲۱ تیر نوزادم ۲.۵ ماهش بود

اجیم گرفت تب نداشت درد سینه گلو از بین رفتن بویایی و چشایی بدن درد و سرفه اولشم بویاییش زقت و س ...

نه بویاییم سرجاشه...من آلرژی هم دارم نمیدونم از اونه یا چی