2777
2789

اسنپ پی چیه 

چجوری میشه باهاش قسطی خرید کرد؟

یعنی هر چی بخوایم قسطی میتونیم باهاش بخریم؟

لطفا تجربتونو بگین ببینم چجوریه

من تارا نصب کردم قسطی خرید کردم از افق کورش خیلی راضیم واقعا کل خریدا میکنم قسطی پراخت میکنم

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه فقط از دیجی کالا میشه خرید کرد من از اقساط چهار ماهه اش همیشه خرید میکنم اون مبلغهای بالا چک میخوان که من ندارم

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

اره.۴ قسطهاولش سقف ۲ میلیوناز چیزایی که تو فروشگاه های وصل به اسنپ هست میتونی بخری

عه جدی من فک کردم فقط از دیجی کالا میشه خرید کرد

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

اره.۴ قسطهاولش سقف ۲ میلیوناز چیزایی که تو فروشگاه های وصل به اسنپ هست میتونی بخری

وقتی قسط اول رو میریزم همون زمان برام کالا رو میفرستن؟ یا هر وقت قسط ها رو کامل دادم میفرستن؟