2777
2789

تب

بدن درد وحشتناک

سرفه

آبریزش

در واقع همه علائم آنفولانزا به اضافه از بین رفتن بویایی

پسرم ماه 🌛شب تارم دخترم ستاره ⭐ درخشانم.خدایا ممنون🤲 بخاطر دسته گل هایی 🌹🌹که به امانت سپردی دستم.امیررضا و بارانم دوستتون دارم❤❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم همین استرست بیماریت رو برات خطرناک میکنه

سیستم ایمنیت رو تضعیف میکنه

خدا نکرده اگر هم‌گرفته باشی ک کاریش نمیشه

*بامداد خمار* گروهآبی    وزن اولیه ۶۶  وزن هدف اول ۶۴ ....هدف دوم ۶۲...هدف نهایی ۶۰  

من نگرفتم 

ولی طبق گفت و گو کادردرمانو اونایی که از فامیل گرفتن

با خستگی و درد خیلی شدید انگار کامیون از روت رد شده باشه شروع میشها

تب و حالت تعوع لرز

اسهال استفراغ  از دست دادن حس بویایی و چشایی

برای خانمهایی که دوره ماهیانه هست خونریزی رو بسیار شدید درحد خونریری سقط میکنه

علایم جدیدشم زیاده که ولش کن

من به ترتیب علایم گفتم 

اطلاعاتم زیاده بپرس

همین الان از ته دلتون برام دعا کنین به ارزوم برسم اگه میشه یک صلوات مهمونم کنید            ممنونم  من درتاریخ 9/9/99دانشجوی دکترای عمومی هستم خداجونم ممنونم بابت این همه لطف   

خستگی شدید کوفتگی بدن درد بدن سردرد گلو درد سرفه سنگینی گیجی و منگی بویایی و چشایی پر بی حالی بی اشتهایی.......ولی نترس زود خوب میشن اکثرا

تو یه کتاب خوندم ...ما تو این دنیا قادر به درک ثواب فرستادن صلوات نیستیم  تو اون دنیا میفهمیم که چقدر با ارزش بوده....سعی کنید تا میتونین صلوات بفرستین در حال ظرف شستن،انجام کارهای خونه،پیاده روی و......هم باعث میشه فکرای ناراحت کننده نکنی هم بی نهایت ثواب داره...نیازی نیست صلوات شمار دستت بگیری و بشمری...ارادتمند همه خانومای گل نینیسایتی که تنها دوستان منن❤
از سرشب یهو سردرد شدم یکم چشامم انگار سنگینی میکنه انقد استرس گرفتم الان احساس میکنم نفسم تنگ میشه آ ...

تا موقعی که علائم حاد تنفسی نداری نرو بیمارستان....حتی برای تست

پسرم ماه 🌛شب تارم دخترم ستاره ⭐ درخشانم.خدایا ممنون🤲 بخاطر دسته گل هایی 🌹🌹که به امانت سپردی دستم.امیررضا و بارانم دوستتون دارم❤❤❤
تا چند وقت قابل انتقاله ؟

والله هرکی یه جیزی میگه نمیدونم که حرف کیو قبول کنیم

بخدا اصلا دست خودم نیس دستام می لرزه 

ببین من باردارم

ولی گفتم توو این شرایط هرکسی ممکنه بگیره

اگرهم‌روزی خدایی نکرده گرفتم سعی میکنم بر اعصابم مسلط باسم

شما ک‌دیگه راه درمانتون بیشتر از ما بارداراست

*بامداد خمار* گروهآبی    وزن اولیه ۶۶  وزن هدف اول ۶۴ ....هدف دوم ۶۲...هدف نهایی ۶۰