2777
2789
عنوان

برام دعا میکنید؟

110 بازدید | 22 پست

خیلی دلم گرفته 

واقعا گلوم میسوزه از بغض 

کسی که دوسش داشتم بعد 5 سال ازدواج کرد

دعا کنید آروم شم 

دارم آب میشم 

تروخدا اگ میتونید شده یه صلوات برام بفرستین 

واقعا داغونم ... خیلی داغون

عاشق آنست که حرفش به عمل ختم شود / ورنه هر مدعی لاف زنی عاشق بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاءالله هرآنچه که به صلاح شماست در تقدیر تان رقم بخورد به برکت صلواتی بر محمد و آل محمد و عجل لولیک الفرج علیه السلام. 

الا یا ایها الساقی ادرکاسا وناولها 🌹که عشق آسان نمود اول ولی افتاد مشکل ها.

وای خدای من😔😔😔💔💔💔

نمی تونم بهت قول بدم همه مشکلاتت رو حل میکنم ولی بهت قول میدم که مجبور نیستی تنهایی با همشون رو به رو بشی 🙂 من هیچ وقت نصیحت نمیکنم منم‌میشینم پا به پات غصه میخورمو میگم : مجبور نیستی همیشه خوشحال باشی،همیشه بخندی!حق داری اگه یه وقتایی دلت بگیره اما باید بدونی یکی تو این شرایط پشتته و من برای تو دقیقا همون یکیم ♡♡♡من جای همه دنیا و آدماش عاشقتمو دوستدارمو تا اخر عمر برات می مونم اصلا ب قوله یکی از کاربرای اینجا من حتی از ناراحت شدنی ک دلیلش تو باشیم لذت میبرم💍❤ من از زمانی که او دوستم دارد در چشم خود ارجمند می آیم💜☺ ( عاشق شعرو ادبیاتم ) 

صلوات دادم عزیزم ایشالا دلت آروم بشه 

اما اگه میخاست میموند زمینم ب آسمون میومد نمیرف با کسی دیگه ازدواج کنه چرا برا کسی ک نخاسته خودتو آزار میدی؟

وفادارِ توام ♡هر لحظه،هرجا،تا ابد😍♥️
انشاءالله هرآنچه که به صلاح شماست در تقدیر تان رقم بخورد به برکت صلواتی بر محمد و آل محمد و عجل لولی ...

سنتون و تاپیک هاتون رو دیدم جالب بودن 

صلوات دادم عزیزم ایشالا دلت آروم بشه  اما اگه میخاست میموند زمینم ب آسمون میومد نمیرف با کسی د ...

عقلم قبول میکنه این حرفا  رو 

ولی مگه دلم میفهمه؟

بعدشم از کجا معلوم خدا بهتر ازاون نصیبت نکنه شاید لیاقتت خیلی بیشتر باشه شاید بهش میرسیدی بعدا پشیمون میشدی هیچکی عین خدا صلاح بندشو نمیخاد و از آیتده خبر نداره آروم باشه 

بعدشم از کجا معلوم خدا بهتر ازاون نصیبت نکنه شاید لیاقتت خیلی بیشتر باشه شاید بهش میرسیدی بعدا پشیمو ...

بخدا روزی صدبار اینارو میگم به خودم ولی دلم وای دلم آشوبه

عقلم قبول میکنه این حرفا  رو  ولی مگه دلم میفهمه؟

سختیش یه چندروزه بعد عادت میکنی اما هیچوقت هیچوقت دلت مجبورت نکنه بخای باز باهاش ارتباط بگیری اون دیگه الان زن داره 

بخدا روزی صدبار اینارو میگم به خودم ولی دلم وای دلم آشوبه

درکت میکنم عزیزم قرآن بخون خودتو سرگرم کن بیرون برو حواس خودتو پرت کن ازش نشین یه گوشه غصه بخور 

تو قوی تر از این چیزایی شک نکن

سختیش یه چندروزه بعد عادت میکنی اما هیچوقت هیچوقت دلت مجبورت نکنه بخای باز باهاش ارتباط بگیری اون دی ...

نه بابا عمرا دیگه سمتش برم 

راه خیانت ک براش باز نمیکنم