الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یه هفته اس به دستگاه وصله ریه اش دیگه کارایی اش از دست داده کلی داروهای گرون قیمت از بازار سیاه براش گرفتیم هیچ تغییر مثبتی نداشته،اگراز ونتیلاتور جدابشه تموم میکنه،توروخدا براش دعا کنیین
کرونا مادرم رو آسمانی کرد😭غصه م حیلی زیاده😭تا یه مراسم فاتحه میبینم تو تلوزیون یا فیلم اشکم سرازیر میشه،مادرم مراسم فاتحه نداشت😢مرهم اگرنمیشوی زخم نزن دل مرا😭😭😭😭میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بدی،ممنون میشم
بله عزیزم دکتر گفت پنجاه درصد افراد ک زیر دستگاه میرن میان بیرون
چه طور مبتلا شد.؟
خدایا شکرت که منو همسرم تا عید مامان بابا میشیم خودت قولشو بهم دادی مطمئنم نمیزنی زیر قولت🤲 این خواسته من به صلاح نبود و من قبل عید مامان نشدم خیلی گریه کردم ولی😭 دوباره سرپا شدم و از خدا خواستم سال 1402 بهم فندوقموو بده 🤲❤️ شمام سه صلوات برای سبز شدن دامن من و خواهرم بفرستید 🌹🌺تا بیام بگم باردار شدیم
مادرم الان یک ماه هست بستری بمارستانه یه هفته اس به دستگاه وصله ریه اش دیگه کارایی اش از دست داده ک ...
انشالله خدا کمکش کنه برگرده.
چند سالشه چطور مبتلا شد ؟
خدایا شکرت که منو همسرم تا عید مامان بابا میشیم خودت قولشو بهم دادی مطمئنم نمیزنی زیر قولت🤲 این خواسته من به صلاح نبود و من قبل عید مامان نشدم خیلی گریه کردم ولی😭 دوباره سرپا شدم و از خدا خواستم سال 1402 بهم فندوقموو بده 🤲❤️ شمام سه صلوات برای سبز شدن دامن من و خواهرم بفرستید 🌹🌺تا بیام بگم باردار شدیم
انشالله خدا کمکش کنه برگرده. چند سالشه چطور مبتلا شد ؟
از پدرم گرفت،پدرمم مفازه داره،مادرم ۶۵سالشه،هیچ بیماری زمینه ای نداشت
کرونا مادرم رو آسمانی کرد😭غصه م حیلی زیاده😭تا یه مراسم فاتحه میبینم تو تلوزیون یا فیلم اشکم سرازیر میشه،مادرم مراسم فاتحه نداشت😢مرهم اگرنمیشوی زخم نزن دل مرا😭😭😭😭میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بدی،ممنون میشم
از پدرم گرفت،پدرمم مفازه داره،مادرم ۶۵سالشه،هیچ بیماری زمینه ای نداشت
انشالله برمیگردن.💛
مادرم الان یک ماه هست بستری بمارستانه یه هفته اس به دستگاه وصله ریه اش دیگه کارایی اش از دست داده ک ...
از 8 ام مبتلا شد اکسیژنه خونه 89 بستری شد امروزم به دستگاه وصل شد تا الان هم پلاسما و رمدسیور یه دارویی با همین با تقریبا همین نام براش تجویز شده اکتمرا هم قراره فردا تزریق بشه