2777
2789
عنوان

بارداری بعد از عمل تخمک گیری

382 بازدید | 14 پست

دوست جونیام توروخدا اگه کسی تجربه داشته یا این اتفاق افتاده تو فامیل میدونه بیاد بهم بگه من ماه قبل تخمک گیری داشتم قرار بود این ماه انتقال بدم امروز موعدمه نشدم سر درد و معده درد و یبوست گرفتم چکار کنم تاحالا شده بعد از عمل تخمگ گیری ادم خودش طبیعی باردار بشه؟

خوش آمدی عشق زندگی مامان بابا ،😍🧑‍🍼

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاءالله که یکیش از دستشون در رفته باشه و با همون باردار شده باشی

یه بیبی چک بزن صبح 

به کوری کلاس های عرفان حلقه میگم : بسم الله الرحمن الرحیم                               این چه عرفانی هست که محمدعلی طاهری که بنیانگذار فرقه هست نفهمیده دارن ازش فیلم میگیرن؟😆😆😆😆اصولا اونایی که به درجات بالای عرفان می رسن دیده بصیرت پیدا می کنن و از اطرافشون آگاه میشن.این کلیپ رو هم ببینید در مورد همین گروه شیطان پرستی هست:              https://www.aparat.com/v/aLKx2
مشکلت چی بود ک رفتی برا کاشت؟کدوم شهری 

شوهرم سالمه  دوتا دکترم رفتم میگفتن دخیرم پااینه ولی پریودیم منطمه بعدش اومدم پیش کلانتر کیلینیک مشتاق اصفهان ازمایش دادم دخیرم 2/75بود گفت خوبه برات الانم تخمگ گیری انجام شد ولی چون شکمم اب اورد انتقال افتاد واسه این ماه 

ان شاءالله که یکیش از دستشون در رفته باشه و با همون باردار شده باشی یه بیبی چک بزن صبح 

فولیکول ک زیاد داشتم ولی گفتن چون سنت کمه 5 تا بیشتر نگرفتن ازم 

فولیکول ک زیاد داشتم ولی گفتن چون سنت کمه 5 تا بیشتر نگرفتن ازم 

بیبی چک بزار دیگه

بقیه ش که متلاشی نشده.آزاد شده حتما دیگه.و شایدم بارداری دختر

به کوری کلاس های عرفان حلقه میگم : بسم الله الرحمن الرحیم                               این چه عرفانی هست که محمدعلی طاهری که بنیانگذار فرقه هست نفهمیده دارن ازش فیلم میگیرن؟😆😆😆😆اصولا اونایی که به درجات بالای عرفان می رسن دیده بصیرت پیدا می کنن و از اطرافشون آگاه میشن.این کلیپ رو هم ببینید در مورد همین گروه شیطان پرستی هست:              https://www.aparat.com/v/aLKx2
چقدر شده هزینه کاشت؟. سونو ک میرفتی فولیکول نداشتی؟

تا حالا ک انتقال ندادم ولی تا حالا 9 تومن خرجم شد یه دومنم انتقال میشع 

چرا من سونو اولی که رفتم کلانتر تو پروندم همه چیمو نوشت نرمال 

دخیره تخمدان راست نرمال 

ذخیره تخمدان چپ نرمال

رحم نرمال 

همه چیم خوب بودبدون دارو هم سایز فولیکولام 14 15 13 بودن

تا حالا ک انتقال ندادم ولی تا حالا 9 تومن خرجم شد یه دومنم انتقال میشع  چرا من سونو اولی که رف ...

هر ماه ک میرفتی سونو چند تا داشتی؟ آخه من چند ماه پیش روز ۱۴ رفتم یکی داشتم