دوست جونیام توروخدا اگه کسی تجربه داشته یا این اتفاق افتاده تو فامیل میدونه بیاد بهم بگه من ماه قبل تخمک گیری داشتم قرار بود این ماه انتقال بدم امروز موعدمه نشدم سر درد و معده درد و یبوست گرفتم چکار کنم تاحالا شده بعد از عمل تخمگ گیری ادم خودش طبیعی باردار بشه؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ان شاءالله که یکیش از دستشون در رفته باشه و با همون باردار شده باشی
یه بیبی چک بزن صبح
به کوری کلاس های عرفان حلقه میگم : بسم الله الرحمن الرحیم این چه عرفانی هست که محمدعلی طاهری که بنیانگذار فرقه هست نفهمیده دارن ازش فیلم میگیرن؟😆😆😆😆اصولا اونایی که به درجات بالای عرفان می رسن دیده بصیرت پیدا می کنن و از اطرافشون آگاه میشن.این کلیپ رو هم ببینید در مورد همین گروه شیطان پرستی هست: https://www.aparat.com/v/aLKx2
شوهرم سالمه دوتا دکترم رفتم میگفتن دخیرم پااینه ولی پریودیم منطمه بعدش اومدم پیش کلانتر کیلینیک مشتاق اصفهان ازمایش دادم دخیرم 2/75بود گفت خوبه برات الانم تخمگ گیری انجام شد ولی چون شکمم اب اورد انتقال افتاد واسه این ماه
فولیکول ک زیاد داشتم ولی گفتن چون سنت کمه 5 تا بیشتر نگرفتن ازم
بیبی چک بزار دیگه
بقیه ش که متلاشی نشده.آزاد شده حتما دیگه.و شایدم بارداری دختر
به کوری کلاس های عرفان حلقه میگم : بسم الله الرحمن الرحیم این چه عرفانی هست که محمدعلی طاهری که بنیانگذار فرقه هست نفهمیده دارن ازش فیلم میگیرن؟😆😆😆😆اصولا اونایی که به درجات بالای عرفان می رسن دیده بصیرت پیدا می کنن و از اطرافشون آگاه میشن.این کلیپ رو هم ببینید در مورد همین گروه شیطان پرستی هست: https://www.aparat.com/v/aLKx2
قلب،لانه ی گنجشک نیست که بهار ساخته شود ودر پاییز باد آن را باخودش ببرد...قلب،مهمان خانه نیست که آدم ها بیایند،دوسه ساعت یا دوسه روز توی آن بمانند و بعد بروند...
قلب،لانه ی گنجشک نیست که بهار ساخته شود ودر پاییز باد آن را باخودش ببرد...قلب،مهمان خانه نیست که آدم ها بیایند،دوسه ساعت یا دوسه روز توی آن بمانند و بعد بروند...
سلام من تخمک گیری داشتم ۳تا جنین تشکیل شد حالا دکترم میگه دوباره باید تخمک گیری بشم چرا اخه خوب کیفت تخمک هام خوبه یعنی بعد انتقال اگر نگیره نمیشه دوباره تخمک گیری کنند؟؟