2777
2789
عنوان

آز دادم منفی شد 😢

146 بازدید | 11 پست

من 14 روزه عقب انداختم روز پریودم یه لک خیلی کم صورتی دیدم و تمام شد 

5 روز بعد از موعد پری بی بی زدم منفی شد 

صبر کردم یکم بگذره امروز از دادم اونم منفی شد😞خیلی امید داشتم اخه علائم دارم کمر درد حالتای پریودی دارم ولی نمیشم همش ترشح میاد فک میکنم پری اومده ولی میبینم سفیده ...سینه هامم یکم حساس شده سرگیجه هم دارم 

دیگ نمیدونم چرا از منفی شده 

اگ حامله نیستم پس چرا پری نمیشم 😳😳

سابقه نداشتی برا دیر پری شدن?

زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دو ماهه پریود نشدم سینه هام بزرگ شده و ترشحات سفید بدون بو خیلی دارم٬سابقه نداشت این همه عقب بندازم٬ولی آزمایشم منفی بود٬کیست و اینام ندارم

بالاخره منم معجزه خدا رو دیدم