2777
2789
عنوان

سیسمونی....کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 38 پست

تخت خواب ک کنار تخت خودم بود

چند تا رخت خواب

زیر انداز

چندتا بالش

لباس

شیشه و پستونک

شیییییر دوش ک خیلی به دردم خورد اسباب بازی  قتداق و اینجور چیزا

شوینده .وان

صندلی ماشین

ب دردم خوردن

علوم پزشکی ام چه حرفه و چه رشته ای بماند. اگر گاهی پستهایی میزنم ک ازتون راهنمایی طب سنتی یا خونگی میخوام فقط میخوام از تجربیاتتون استفاده کنم. لطفا دوا درمون الکی نگید و روشم اصرار نکنید!!چون متاسفانه میبینم کاربرا میان کمک پزشکی ازتون میخوان شما هم هر چی بلد نیستید و هستید میگید روشم اصرار میکنید و با بقیه هم سرش جنگ دارید! تو حال خودتون باشید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۳۰میلیون زیادع یکم‌مراعاتش کن 

من باحالی  ک خیلی چراچرتی خریدم ۱۰تومن شدن

کریر اصلا ب درد  نمیخورع من اصلا استفاده نکردم فقط همین😑😲😂😂😂😂اوایل  خیلی  چیزای ک گرفتم  ب دردم  فک  میکردم نمیخوره  ولی رفته رفته همش ب دردم  خورد

اها کریر هم خوبه تا زمانی ک بشینه من میذاشتم تو ماشین بجای صندلی بعدشم ک صندلی ماشین گذاشتم براش

گهواره روروئک کریر واکر کالسکه ساک حمل نوزاد نی نی لای لای  اینا همش اختیاریه ولی اگه واقعا لازم نداری نخر

کریر استاندارد نیس اگه استاندارد میخوای خوب هزینه کن 

کالسکه اگه همش خونه ای ب دردت نمیخوره

صندلی غذا اگه بچه های اطرافتون بدغذان و اذیت میکنن بخر عادتش بده رو اون بخوره خیلی کمک حالت میشه

روروئک دکترا میگن برا راه رفتن نوزادو.... مناسب نیس خیلی کم باید توش باشه

تخت پارک یا تخت کنار مادر کوچیکن واسه چن ماه خوبن

ما نزدیک ۳۲تومن شد ۲۶روزه زایمان کردم اتاقشو چیدم خیلییییی قشنگه

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸

پول روز ب روز ارزشش کمتر میشه.

هرچی لازمه بخر.معلوم نیست بعدا بتونی بخری.هرچقدر زیاد اومد سکه بخر برای بچه.حتی شده الیزابت.

چیزای سیسمونی هم بستگی ب خودت داره

اگه اهل پیاده روی کالسکه بدردت میخوره

اگه اهل پاساژ گردی آغوشی که میپوشن بدردت میخوره

تخت کنار مادر ازینا ک گهواره میشه بردار ک چندکاره باشه.

سرویس چوبی رو نوجوان نوزاد بردار

به سایز کمد دقت کن ک چند سالی کار بده

حتما قاشق حرارتی بخر

سرویس قابلمه و ظروف بخر براش که جدا باشه از مال خودتون

تب سنج بهترین مدل رو بخر حیاتیه

کمپرس سرد و کیف ابجوش کوچولو بخر که برای واکسنهاش واجبه

سبد حمل نخر بدرد نمیخوره

پشه بند واجبه

لباس۲۰تیکه ۲دست کافیه

پوشک سایز۱حتما ضد حساسیت بخر

دستمال مرطوب

زیرانداز تعویض

پماد پا

شامپو برند خوب برای نوزادیش

شیشه اگه شیرخشک میدی

پاخشک کن واجبه کیفیت عالی بخر

بچه هامون ، بزودی میرن ! اونا مهمون ما هستن !بزرگترین اکتشاف برای من این بود که فهمیدم فرزندم یک مهمان است در خانه ام  و روزی از خانه ام  می رود.روزها با سرعت عجیبی میگذرد و او به زودی از من جدا می شود...به خودم گفتم: کدام مهمتر است؟ نظم خانه یا این که فرزندم به خوبی از من یاد کند؟کدام مهمتر است؟ خانه یا اخلاق و روحیه و حسن تربیت فرزندم؟چون دانستم که او مهمان خانه من است. این باعث شد اولویتم را تغییر دهم!بعد از این مهمترین چیز نزد من آرامش خاطر من و اوست.... شروع کردم به پیاده کردن نقشه ام، و طبعا مجموعه کمی از قوانین مهم را انتخاب کردم و خود را ملزم به اجرای آنها دانستم و مابقی چیزها را بدون هیچ قید و شرطی رها کردم. از عصبی شدن و داد و فریاد زدن کم کردم و به آرامش رسیدم.از وسواس هایم گذشتم و به خانه ای راضي شدم که مقداری بهم ریخته و نامنظم است و کمی شلختگی در آن به چشم می خورد. اما، فرزندی را تحویل گرفتم که آرامش دارد و از من و خشم هایم نمی نالد و رابطه ای قوی و زیبا بین ما حاکم گشته است.چون می دانم....او مهمان زودگذر خانه من است.                کودک عزیزم ! امیدوارم مهمانی خانه من زیباترین مهمانی زندگیت باشد.😍                                                                       
چه میدونم والا من که پول نداشتم تخت و کمد اینا نگرفتم😔 از قیمت ها خبر ندارم.

منم که گرفتم گذاشتم توانبار 

جاتنگ کنه 

انشالله هروقت پول دستتون اومدخوبشومیخرین 

ناراحت نباش گلی

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤