2777
2789
عنوان

سیسمونی....کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 38 پست
چیا مثلن؟

تخت سعی کن جوری بگیری که تا دو یا سه سالگی جواب بده. لباس حواست باشه سایزای کوچیک خیلی نگیری که رو دستت بمونه. حواست به فصل باشه اگه بچه ات تابستون بدنیا میاد مثلا زمستونی کوچیک نگیری. خیلی از ظروف مخصوص بچه ها اصلا بدرد نمیخوره. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه لباس باتوجه ب فصل بخر

سایز صفر زیاد نگیر

حتما جنسی بخر ک تمام پنبه باشه پلی استر نباشه

کلا لباس 

تشک

بالش 

رو تختیش

واین چیزا ک پارچه ای هستن حتما پنبه و تمام نخ بگیر پلی استر نگیر

چیا مثلن؟

الان کالسکه نخر چون کرونا حالا حالا هست و نمیتونی ببری بیرون، کریر خوبه بچه رو یه موقع بهداشت میبری خونه مامانت یا مثلا چکاب پیش دکتر خوبه، رورویک هم من فقط زمانی کار ضروری داشتم میزاشتم توش خیلی به دردم خورد، ننو خوبه همه بچه ها دوس دارن توش آروم میشن، تخت الان ضروری نیست چون تا دوسال بچه وردلت میخوابه، کمد هم خوبه لباساشو لوازمشو میزاری توش، لباسم فعلا تا یکسال بخر،چون جسه بچه معلوم نیست خیلی از لباسا از الان بخری حروم میشه. ،کفشم نخر الان،

چیزایی که من خریدم

تخت ۱۲۰ سانتی کنار تخت مادر که حالت ننویی هم میشه. خود تخت تشک و گارد و تور و ... داشت. تخت بادریس بود. 

کمد زیاد دارم کمد براش نخریدم. یکی از کمدای خودمونو براش خالی کردم. 

کریر دلیجان. روروئک دلیجان. صندلی ماشین بیبی لند. وان حموم (ستشو نگرفتم به نظرم فقط جا تنگ کنن وان تک خریدم با یه اسفنج ازینا که فرم بدن نوزاده) . ازین عروسکای داخل وان. یه دست لباس نوزادی شماره صفر شامل بلوز جلو دکمه و شلوار و بلوز زیر دکمه . دو دست هم لباس شامل همین سه قلم شماره یک. یک دست هم شامل همین سه قلم شماره دو. یه بلوز و شلوار و کلاه بافتنی هم خریدم. دو تا کلاه نخی و دو جفت جوراب و دو تا دستکش هم خریدم. 

ست قنداق هم براش خریدم ازین نخی ها که چسب دارن توی ستش هم دستکش و ناف بند داشت. ساک نوزادی هم خریدم . فلاسک. ست بشقاب چینی. قاشق و چنگال. لیوان. پوار بینی. ست ناخن گیر. کهنه بچه. وسایل حمامش شامل شامپو و شامپو بدن و صابون و پودر لباسشویی. پماد آد. ست حوله حمام . پتو. ست قنداق فرنگی و لحاف تشک و بالشت. ازین حوله ها که بچه رو باش میپوشونن اسمش نمیدونم چیه. پاپوش. آویز کوکی تخت. یه دونه عروسک تقریبا بزرگ. جغجغه. دندون گیر. مسواک انگشتی. تشک تعویض. دوتا شیشه شیر. گوش پاک کن. پستونک

کالسکه نخریدم چون کاربرد برام نداره

همشون روی هم شد چهار و پونصد حدودا

تو رو خدا منو لایک نکنید