2777
2789
عنوان

بوی خیانت میاد

297 بازدید | 21 پست

بچه ها تو پیج اینستای شوهرم تو پیویش رفتم ای کاش نمیرفتم دیدم با همکار خانمش چت کرده خییلی صمیمی انگاری تو محل کارشون باهم خییلی صمیمین از حرفاشون فهمیدم.

دختره هم مجرده انگاری😔

حتی دختره بهش گفته بود حالم بده گفته بود یا برو بیمارستان یا میام خودم میبرمت 😒 یا تو چتاشون دختره گفته بود پشت سر ما دو تا خییلی دارن حرف میزنن

اصن باورم نمیشه بامن خییلی خوبه شوهرم ولی خییلی سخته واسم این جوری با ی زن دیگه صمیمی باشه بخدا درموندم چیکار کنم😫

نگید ب روش بیارم میترسم قایمکی ادامه بده تازه گوشیشو نمیبره سرکار همش دست منه ولی اجازه ندارم برم تو اینستا و واتسابش امروز رفتم اینارو دیدم دارم دیوووونه میشم

تمام من برای توو....تویی ک جان من شدی....میشه واسه سلامتی خانوادم صلوات بفرستی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه همکارن و دعوا کنی هم ممکنه قایمکی ادامه بده

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
عزیزم به روش بیار خیلی کار اشتباهی میکنه 

بچه نمیشه بروش بیارم بهم اعتماد داره گوشیشو میزاره خونع اگه بفهمه سرک میکشم گوشیشم دیگه میبره

متاسفانه همکارن و دعوا کنی هم ممکنه قایمکی ادامه بده

منم همینو میگم نمیدونم چیکار کنم😫😫😫

من بودم با ارامش باهاش حرف میزدم 

برو به شوهرت بگو 

فلانی تو زندگیمونو دوس داری؟ 

میگه اره 

بگو دوس داری با یه مردی چت کنمو صمیمی بشم 

لابد میگه نه بعد بحثو ادامه بده اگر قاطی کردو جبهه گرفت بدون ک خیانت کرده همسرت هرچند ک ب نظر من همینا هم ک گفتی خیاااااانته

برقصان زندگی را به ساز خودت🌼