2777
2789
عنوان

شوهرم چی گفته بهم نمیدونم بخندم یا گریه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 8314 بازدید | 254 پست

۵۰ تومنو پسش بده و بگو باید بیشتر ب ادامه زندگیمون فکر کنم!!

اینجاااا همه شاخ شهرن ساچه واو😒🙆همهههه علامه دهرن ساچه واااااو😑🤦دلوووو خوشگلهههه دلووووو خوشگلههههه تو دست من تک دله😐😐 خداوکیلی صدتومن میدم تک خشتم بده تو دستم😑😂زده ب سرم نمیدونم چی دارم مینویسم کله سحری😬از همین تریبون اعلام میکنم ک ساعت ۴صبح اینو نوشتم😑هااان یچی دیگم یادم اومد..من دقییقا ۳سال خواننده خاموش بودم🙆

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیکارکنم بنظر شما

من واسه کرم ازش۱۵۰ب بالامیگیرم منم عقدم من همچیمو انداختم گردن خودش حتی نوار بهداشتی 

مادر تنها کسی در دنیاست که همیشه نگرانته و همیشه دوستت داره حتی اگر خطا یا اشتباهی کرده باشی!هر جور که باشی مادر تنها آدمیه که بخاطر خودت و اون چیزی که هستی دوستت داره!اگر میگن" مراقب خودت باش" شما هم بگید منم دوست دارم!اگر نگران شما هستند و مدام پیگیر حالتونن ، خوشحال باشید که هنوز یک نفر بی دلیل به شما زنگ میزنه!فقط بخاطر اینکه دوستتون داره.دنیا پر شده از حسرت هاییه که بعد از مرگ مادر، روی دل ها مونده!پر از دلتنگی هاییه که تا آخر عمر هم رفع نمیشه...!پر از جای خالی هاییه که تا ابد با هیچ چیز و هیچکس پر نمیشه!مادر تکرار نشدنیه...!تا دیر نشده بهش زنگ بزن، به دیدنش برو! نیازی به خرید هدیه و گل و شیرینی نیست، همین که کنارش باشید کافیه!مادر همون تنها آدمیه که هیچ توقعی از شما نداره جز اینکه فقط شما رو خوشحال و با حال خوب کنار خودش ببینه...!اینو ازش دریغ نکنید.🧡🪴

ببین من دوران عقد به هیچ عنوان ازش پول نگرفتم 

بابام بدش میومد

یه پولیم بهم میداد بابام وقتایی ک میرفتم خونشون بیشتر وقتا ازم میگرفت به بهانه پول خورد ندارم برا بنزینو این چیزا 😂😂😂

ولی بعد از ازدواج هم درامدش بیشتر شد هم کلا دیدش عوض شد و الان فوقالعاده ولخرج شده یعنی هرچی بخوام نه نمیگه 

بقیه هم ک بهش میگن میگه شاید ما الان رفتیم بیرون مردیم چرا اونجور ک دوست داریم زندگی نکنیم 

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد 😍🤰🏻تاپیک دورهمی مامانای آذر99
آره گفتم میگه پرتوقعی فکر جیبم باش

پس فکر میکنم بهتره با هم برید مشاور. اون شاید بتونه تشخیص بده که مشکل از پرتوقعی شماست یا خساست ایشون. ولی در هر صورت به نظرم یه مقدار ماهیانه با هم توافق کنید تا بهتون بده.