2777
2789
عنوان

شوهرم چی گفته بهم نمیدونم بخندم یا گریه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 8314 بازدید | 254 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا به بخش پولش و خرج کردنش کاری ندارم و نظر میدم اما کسی که میگه خودم میرم میخرم تو نیا به درد زند ...

عین شوهر خواهر من

الان دیگه حتی حق انتخاب لباس خودش و بچه اش و نداره

واای میترسم خسیس باشه چیکارکنم حالا

بلد نیس یاد میگیره خسیسبود  همینم نمیریخت

اینبار نیاز  داشتی بگو  چقدر بریزد و بگو هر ماه  چقدر توانشه مثلا دویست برات بریزه فقط زوری نگو  با زبون خوش بگوا 

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن   

خداروشکر پدر ومادرم قبل اینکه بخایم نامزد بشیم فهمید طرف خسیسه واینکه حتی برای جلسات سه وچهارخاستگاریم ن گل اورد ن شیرینی اونوقت ما میوه های گرون گذاشتیم جلوشون میل کنن آدم لجش میگیره واقعا اه.

اینه شمدون ک جزوه مهریس وظیفشه 

گلسین! تسلی وئرمسین واخت اوزانماسین   گلسین! بوندان آرتیق داهاجانیم یانماسین  گلسین! اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر     گلسین! اونامندن باشقاسی توخونماسین  گلسین ! اوز_اوزه دایاناق هئچ دانیشماسین  گلسین!+ اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر🦋🍃🍀
چجوری رو ندادی

فداتشم اینکه زندگی با فرد خسیس مشکله از بدیهیاته و مشخص ولی اینکه راهش چیه از مشاوره سوال کن زندگی که بچه بازی نیس قربونت برم ،شوهرم انقدر این دخترای ولخرج دیده بود چشمش ترسیده بود بمن نمیگف چقدر پول داره  یا نه ولی بعد اینکه زمان گذشت منو شناخت الان دیگه مدیریت مالی دسته منه خودش اینجوری میخواد،نمیشه گف شوهرشما هم بعدا درست میشه یا نه ولی اینکه بیای اینجا بهت نظر بدن تموم کن از این حرفا درست نیس اگه قرار بر تموم شدن هم باشه بعد یه سری پروسه هاس نه همینطوری 

هوای یکدیگر را داشته باشید،دل نشکنید،قضاوت نکنید،هنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنید،به غم کسی نخندید،به راحتی از یکدیگر گذر نکنید،به سادگیِ آب خوردن بر دیگری تهمت ناروا نبندیدو حریم آبروی دیگری را بدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها ، دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم ...
خداروشکر پدر ومادرم قبل اینکه بخایم نامزد بشیم فهمید طرف خسیسه واینکه حتی برای جلسات سه وچهارخاستگار ...

شوهر منم فقط اخرین بار گل وشیرینی آورد ولی اصلا خسیس نیس توروخدا برا همه یک نسخه نپیچین نیاز به برررسی داره

هوای یکدیگر را داشته باشید،دل نشکنید،قضاوت نکنید،هنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنید،به غم کسی نخندید،به راحتی از یکدیگر گذر نکنید،به سادگیِ آب خوردن بر دیگری تهمت ناروا نبندیدو حریم آبروی دیگری را بدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها ، دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم ...
شوهر منم فقط اخرین بار گل وشیرینی آورد ولی اصلا خسیس نیس توروخدا برا همه یک نسخه نپیچین نیاز به بررر ...

اخه مشخص که نمیشه به راحتی عزیزم کلی تحقیق کردیم حتی با یک نفرم قبل من تا پای عقدم رفته بوده وخانواده دخت پشیمون شده بودن

۵۰ تومن رو نگه دار وبهش بگو یه آرایشگاه ارزون برام پیدا کن و کرم رو هم باهم برین ببینین چقدره. بهش بگو خودت مدیریت کن اگر میتونی...

حتما برین تست شخصیت بگیرن از دوتایی تون. جدا شدن کار آسونی نیست اما اگر اشکال جدی باشه، جدایی توی عقد بهتر از جدایی بعد ازدواجه...

#موقت: یه سوئدی همسر ایرانیش که اسمش سمیه هست رو به قتل رسوند و جسدش رو داخل فرش ایرانی پیچید و به دریا انداخت قبل از این قتل هم سمیه سه بار از همسرش شکایت کرده ولی قبل از رسیدن به دادگاه، شکایت هاشو پس گرفته... حالا فکر میکنید این مرد قاتل اعدام میشه؟ خیر! حداکثر مجازات اونجا حبس ابده... بله همونطور که می‌بینید قوانین ایران خیلی زنه ولی تو قوانین کشور های غربی از خانوما خیلی خوب حمایت میشه😏 # فرزندان خود را زیاد ببوسید زیرا برای شما در هر بوسیدن درجه ای است.(پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم) * امام صادق علیه السلام فرمود: کسی که فرزندش راببوسد، خداوند عزوجل برای او ثواب مینویسد و کسی که او(فرزندش) را شاد کند، خداوند در روز قیامت او را شاد خواهد کرد و کسی که قرآن به فرزندش بیاموزد، پدر و مادرش دعوت میشوند و دو حله(لباس نو و فاخر) بر آنان پوشیده میشود که از نور آنها، چهره های بهشتیان نورانی میگردد. * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله وسلم فرمود: لعنت خدا بر کسی که حیوان ها را مُثله نماید. (مثله کردن در کل یعنی بریدن و جداکردن اعضای بدن ... درمورد حیوانات مثلا کندن پای مورچه و بال مگس، یا بریدن گوش و دم چهارپایان) * در حدیثی مشابه از حضرت علی علیه السلام نقل شده است که: از پیامبر شنیدم که می فرمود مبادا موجود زنده ای را مُثله کنید، اگرچه سگ هار باشد * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم فرمود: هر حیوانی - پرنده یا غیر پرنده - که به ناحق کشته شود در روز قیامت از قاتل خود شکایت خواهد کرد *
اخه مشخص که نمیشه به راحتی عزیزم کلی تحقیق کردیم حتی با یک نفرم قبل من تا پای عقدم رفته بوده وخانواد ...

ایشون الان عقدن نه نامزد نمیشه به این راحتی، دکتر فرهنگ تو ناف لس آنجلس طلاق رو به این زودی به کسی تزریق نمیکنه که تو نی نی سایت میکنن عزیزم باید با متخصص وقت بزاره .این آخرین راهه نه اولین راه

۵۰ تومن رو نگه دار وبهش بگو یه آرایشگاه ارزون برام پیدا کن و کرم رو هم باهم برین ببینین چقدره. بهش ب ...

یه راه خیلی ساده در رابطه با افراد خسیس اینه با خودش بری خرید

تو چند ماه نمیشه رگ خوابشو پیدا کنی...زمان میبره...صبر و حوصله داشته باش شوهر منم تو عقد حتی اندازه ی یک بستنی تو جیبش نبود چه برسه به من پول بده...ولی الان بعد چند سال زندگی مشترک همه ی زندگیش دست منه و من تعیین میکنم چقدر پول نیاز داره و بهش میدم

درست میگی واقعا اما وقتی مجبورم میکنه چیکارکنم نمیتونم کاری کنم بعدم اگه ناز کنم انقدرررر سرد میشه ا ...

حالا نوبت تو هست باهاش سرسنگین باشی. من نمیدونم چرا دنیا برعکس شده.به جای اینکه مرد منت کشی کنه زن میکنه.موقعی که برات خرید نمیکنه تا حالا بهش ناراحتیت رو گفتی؟