2777
2789
عنوان

شوهرم چی گفته بهم نمیدونم بخندم یا گریه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 8314 بازدید | 254 پست
خب چکار کردی یه منم یاد بده  من روم نمیشه از نامزدم چیزی بخام

به هییچ پیشنهادیش دست رد نزدم ، هر وقت رفتیم بیرون شده یه چیز کوچیک هم میخریدم ، یه وقتایی یه چیز گرون میخرید میرفت تو قیافه منم انقد ذوق اون چیزو میکردمو به قیافه گرفتناش اهمیت نمیدادم که از رو میرفت ، رک بهش میگفتم انقد لازم دارم خجالت و رودربایستی کنار ،مردا از کنایه و لفافه سر در نمیارن ، اگه از یه رفتاریش ناراحت میشدم یکم میرفتم تو لک بعد که میپرسید چی شده با ناز و ادا میگفتم براش که اونطوری گفتی با اونکارو کردی نکنه خسیس باشی اونوقت من بدبخت میشم ،اونم بهش برمیخورد میگفت نه باور کن من خسیس نیستم الان قبل عروسیمونه باید به فکر پول جمع مردم باشم و... منم مثلا خیلی لطف کرده بودم بهش میگفتم باشه پس هفته دیگه بریم فلان جا ،سریع میگفت باشه ،

در ضمن توی دوران عقد راجع به مبلغی که باید هرماه توی کارت خودم بریزه توافق کردیم که بعدا داستان نداشته باشیم . هرکس لم شوهرش فرق داره ،باید با سیاست جلو بری و هیچوقت تند نرو ، پولشو برنگردون،خودت حساب نکن بعد قیافه بگیر ،خلاصه رفتاری نکن که به غرور مردت بربخوره،چون کار خودت سخت تر میشه

از هر هنر یک انگشت 🎨

اشتباه نکن.تجربه من میگه از الان هر جور باشه بعدا هم همینجوری خواهد بود.فکر نکن خود به خود بعد از عروسی درست میشه.

اگه خونه بابات مشکلی از این لحاظ نداشتی مطمئن باش با این آدم به مشکل میخوری بعدا.

باهاش حرف بزن بگو باید ماهی پونصد برام بریزی حالا چون عقدیم فعلا ماهی مثلا دویست بریز.

واسه خرید هم حتما باهاش برو بگو دوست دارم سلیقه خودم باشه. از الان سفت بگیر.الان به چالش بخورید بهتر از بعد از عروسی با یه بچس.

دیدی خیلی پررو بازی درمیاره خانوادت رو در جریان بذار.

شوهر خسیس تمام عشق و علاقت رو به تنفر تبدیل میکنه بعدا.

البته اگه تو فشار مالی هست باید مراعات کنی.اما اینجور که از حرفای شوهرت معلومه بیشتر خسیسه تا نداشته باشه وگرنه میتونست جواب بهتری بهت بده و راضیت کنه.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم یک ماهه عقد کرده عسر و حرجش کجابوده سریع ماه پاشه بره جداشه؟ اینجوری باشه تااخر عمرش چل بار ...

عقد و دوران نامزدی برای شناخته توقع دارید با این گل سرسبد بشه زندگی کرد

خیلی هایی که درخواست طلاق میدن همین بوده حرفشون 

گفتیم درست میشه!صبر کردیم !حرف مردم!!!!

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏
مشکلش چیه  چه ربطی به نازا شدن داره من 41سالمه یه پسر 20ساله دارم با دو تا جلوگیری حامله شدم ا ...

خساست و وسواس، حرفای خاله زنکی رو که میشناسی برای اینکه آدمو مجبور کنن که بچه بیاره میگن نیاری سنت بالا میره نازا میشی

هرچه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو... 
بخداخجالت داره با۵۰تومن نمیشه هیچی خریدحتی برای ارایشگاه هم کم میاد اسی بایدفک جدی به حال خودش بکنه ...

بابا 50تومن یعنی سوار اسنپ شی بری ماصلاح صورت برگردی به چیز دیگه نمیرسه به مولا طرف چی فرض کرده استارترو 

خساست و وسواس، حرفای خاله زنکی رو که میشناسی برای اینکه آدمو مجبور کنن که بچه بیاره میگن نیاری سنت ب ...

وسواس رفتاریه که به خساستم کشیده دیگه قرص مصرف کنه خوب میشه که عزیز دلم زیادی سخت نیست باز خدارو شکر خیانت و اعتیاد اینا نیست بیماریه جل میشه 

عزیزم یعنی چی وقتی دختر مردم عقد میکنه یعنی تمام مسئولیت و هزینه هاش بامنه یعنی تشکیل خانواده داده چرا باید پدرش خرجی بده ، بعدشم استاتر عزیزم چرا انقدر زود وارد رابطه شدی نامزدی وقتیه ک باید همدیگه رو بشناسین 

ول کن جهان را ؛قهوه ات یخ کرد.....
دیگه ازش پول نخواه

نمیسه که اتفاقا باید انقدر بخوای تا عادت کنه به خرج کردن

جنوبی ام    سبزه شیرین   خونگرمم  چاله گونه هم دارم محشره   عاشق شوهرم ودخترام کی گفته آقایون تو خونه باید بشینن وحتی آبم میخوان خانوم خونه باید براشون بیاره یه زحمت بخودشون نمیدن آبم بخورن   شوهر من انقد با گوشی من بازی میکنه تا شارژ گوشیو تموم کنه بعد میگه بیا گوشیتو بزن شارژ اون لحظه میخوام کَلَشو بکَنم  
بنظرم بعداز یماه عقد خیلی زود درخواست پول کردی  یکم باید میگذشت حداقل ۳ یا ۴ ماه دیگه  م ...

😂😂😂😂نمیدونم به حرفت بخندم یا گریه کنم

مثل اینه که شما بچه دار بشی بگی زوده براش پوشک بخرم 

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏
عقد و دوران نامزدی برای شناخته توقع دارید با این گل سرسبد بشه زندگی کرد خیلی هایی که درخواست طلاق م ...

نگفتم تا اخر عمرفتم چندماه

من ب نفسای شما ایمان دارم، برام دعا کنید، منم براتون دعا میکنم😃
نگفتم تا اخر عمرفتم چندماه

رنگ رخساره خبر میدهد از سر درون!!

من بنا به تجربه گفتم 

عاقلان دانند