2777
2789
عنوان

شوهرم چی گفته بهم نمیدونم بخندم یا گریه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 8314 بازدید | 254 پست

بنظرم بعداز یماه عقد خیلی زود درخواست پول کردی 

یکم باید میگذشت حداقل ۳ یا ۴ ماه دیگه 

منکه دوران عقد اصلا درخواست پول نکردم همون تفریحی که میرفتیم یا اگه خودش گاهی اوقات پول میداد یا چیزی میخرید 

نابْ باش اَدْا رُ کِ هَمِه بَلَدن👑یه صلوات مهمونم کنید 🙏🙏
بردمش بیرون نمیخره میریم تو مغازه میگه من پول ندارم برگرد 

غلط کرد

قشنگ بشونش بگو نگا کن دیگه ب من نمیگن دختر فلانی میگن زن فلانی پس الان من زنتم.ی سری هزینه ها دارم مثل بقیه زنا.چون تو خونه بابامم خورد و خوراکمو یسری جزئیات به عهده بابامه.

من یسری هزینه ها دارم ک چون باتو راحتم ب تو میگم

ب عنوان ماهیانه ازحقوقت یچیزی ب کارتم بریز.

هرچقد ب من برسی افتخارش براخودته

میگن فلانی زنداریش خوبع

من ب نفسای شما ایمان دارم، برام دعا کنید، منم براتون دعا میکنم😃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بردمش بیرون نمیخره میریم تو مغازه میگه من پول ندارم برگرد 

با پدرت در میون بزار ببین نظر اون چیه 

اگه قرار باشه همینجوری باشه به درد زندگی نمیخوره

🌱 هرچه در فهم تو آید، آن بُوَد مفهوم تو🌱                     کار خوب، کار درست نیست!!
درستش همین عزیزم ، مگه حتما باید رابطه باشه تا خرج باشه؟ طرز فکر بعضیا مخ آدمو میترکونه

اگه به رابطه باسه تا خرج کنه که ادم بره فاحشه شه دیگه

چرا شوهر کنه!!

شرحی ز حال و حالی ز شرح نیست!
من مورد شما یا استارتر رو نمیدونم اما شوهر خودم خسیسه و بعد ازدواج درست نشد، ازدواج و بچه حلال مشکلا ...

اصلا اصلا نیار دو لایه جلوکیری داشتی سه لایه جلوگیری کن اصلا و ابدا نیار بدبخت و محکوم نکن خودتو حالا بچه جهنم 

شما الان داری به آبرو فکر میکنی و حرف مردم؟ میدونی چند نفر روزانه درخواست طلاق میدن بابت عسر و حرج؟ ...

عزیزم یک ماهه عقد کرده

عسر و حرجش کجابوده

سریع ماه پاشه بره جداشه؟

اینجوری باشه تااخر عمرش چل بار باید شوهرکنه

صبر کنه اگ.در ست شد نتونست باشع

چی بگم والا خداکنه درست بشه 

از اول که میری سر خونه زندگیت ازش هرماه پول بگیر لرار عادت کنه خونه و ماشین هم که داره پس خیالت راحت خرج کن برا خودت کم نزار 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
درستش همین عزیزم ، مگه حتما باید رابطه باشه تا خرج باشه؟ طرز فکر بعضیا مخ آدمو میترکونه

چ ربطی به رابطه داره اگه مردونگی داشته باشه میفهمه زنشی وخرجیت به عهده اونه حتی نامزدی هم بخدا همه خرجامو میداد الانم عقدیم که بدتر ازلحاظ مالی وخرجی نمیذاره اب تودلم تکون بخوره روزی۱۰۰تومن میریزه به حسابم حتی رابطه هم نداریم

بعداز هرسختی اسانی هست امیدوارم سختیای همه تموم شه و اسانی بیاد خدا وعده داده😍😍برای تموم شدن سختیای خودتون و خودم صلووووووووات😋😋
با پدرت در میون بزار ببین نظر اون چیه  اگه قرار باشه همینجوری باشه به درد زندگی نمیخوره

به بابام گفتم خیلی ناراحت شد گفت چرا ازش پول خواستی کارت من دستته برو هرچی میخوای بخر اما من دردم پول نیس اخلاقشه میترسم بعد ازدواج همین باشه 

عزیزم شوهر شما فهیمه فهمیده بعضیا دور از جون  هیچی حالیشون نیست این خانم میگه تو مغازه هم نمیخر ...

یک ماهه گلم

کم کم 

اگ نشد ونتونس جداشع

چه ادمی هستی تو!!!!!!! ینی چی ابرو؟؟ آبرو به یه اسم توو شناسنامس یا حسرت همه چی توو دل این دختر مو ...

ضرر

عزیزم یک ماهه عقد کرده

صبر کنه اگ نشد و نتونست جداشه