2777
2789
عنوان

شوهرم چی گفته بهم نمیدونم بخندم یا گریه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 8314 بازدید | 254 پست
به بابام گفتم خیلی ناراحت شد گفت چرا ازش پول خواستی کارت من دستته برو هرچی میخوای بخر اما من دردم پو ...

به بابات اخلاقشو بگو .بگو تاحالا هرچی خواستم خسیس بازی دراورده نمیتونم اینجوری باهاش زندگی کنم 

شما باهاش صحبت کن اگه تغییر کرد ک هیچی اگه نکرد جدا میشم 

🌱 هرچه در فهم تو آید، آن بُوَد مفهوم تو🌱                     کار خوب، کار درست نیست!!

ببين شوهر منم توي عقد اينجوري بود خيلي خسيس بازي درمياورد خيلي ها اگه بگم شوهرتو ميزاري روي سرت ولي به طرز عجيبي بعد از اينكه رفتيم سر زندگي از اين رو به اون رو شد اصلا فكرشم نميكردم ولي خب نميدونم واقعا شوهر تو اينجوري ميشه يا نه روش كار كن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم بعداز یماه عقد خیلی زود درخواست پول کردی  یکم باید میگذشت حداقل ۳ یا ۴ ماه دیگه  م ...

خب عامو زنشه پول یه ارایشگاه و چن تیکه وسایل هم نده بش مرد هم اگه پررو هس خوب کرده بذارهمون۵۰تومن هم بکوبه توصورتش اینجورادما خسیس هستن

بعداز هرسختی اسانی هست امیدوارم سختیای همه تموم شه و اسانی بیاد خدا وعده داده😍😍برای تموم شدن سختیای خودتون و خودم صلووووووووات😋😋
اصلا اصلا نیار دو لایه جلوکیری داشتی سه لایه جلوگیری کن اصلا و ابدا نیار بدبخت و محکوم نکن خودتو حال ...

29 سالمه 3ساله ازدواج کردم همه اطرافیانم خودشونو کشتن به هرزبونی میگن بچه بیار سنت بالا میره نازا میشی، اما من سرسوزنی برام اهمیت نداره چنان تو گوش خودشم خوندم از بچه متنفر شده، حرف من یکیه هیچوقتم کوتاه نمیام

هرچه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو... 
عزیزم یک ماهه عقد کرده عسر و حرجش کجابوده سریع ماه پاشه بره جداشه؟ اینجوری باشه تااخر عمرش چل بار ...

داره خوردش میکنه با این حرفایی که بهش میزنه

ندارم ندارم ها مال 4 سال بعد ازدواجه نه که 1 ماه عقد کردن بگه ندارم

دنبال یه ادم درست باشین نه این گدا ها

شرحی ز حال و حالی ز شرح نیست!
29 سالمه 3ساله ازدواج کردم همه اطرافیانم خودشونو کشتن به هرزبونی میگن بچه بیار سنت بالا میره نازا می ...

مشکلش چیه 

چه ربطی به نازا شدن داره من 41سالمه یه پسر 20ساله دارم با دو تا جلوگیری حامله شدم اصلاگوش نده مشکلش چیه حل بشوعه !؟

اصلش همینه

بزن شتکش کن پولشو پرت کن توصورتش با۵۰تومن فقط میشه دوتاپفک خرید😒😒😒

بعداز هرسختی اسانی هست امیدوارم سختیای همه تموم شه و اسانی بیاد خدا وعده داده😍😍برای تموم شدن سختیای خودتون و خودم صلووووووووات😋😋
نه من باشم 100تومن نیزیزم حسابش میگم بزار جیبت جوونی لازمت میشه 

بخداخجالت داره با۵۰تومن نمیشه هیچی خریدحتی برای ارایشگاه هم کم میاد اسی بایدفک جدی به حال خودش بکنه خساست هم حدی داره بخدا

خسیسه فک کنم

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم