2777
2789
عنوان

شوهرم چی گفته بهم نمیدونم بخندم یا گریه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 8314 بازدید | 254 پست
خب گوش بحرف اینای ک.میگن بزن بهم نده عزیزم ابروت از تو جوب نیومده ک سر یه ماه بخوای جداشی بهت بگن ...

عزیزم شوهر شما فهیمه فهمیده بعضیا دور از جون  هیچی حالیشون نیست این خانم میگه تو مغازه هم نمیخره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد از عقد نه !بعد از ازدواج  وختی رابطه کامل داشتی همه چیت میشه با شوهرت..

چراهمه چیو ربط میدین به رابطه من توعقدم همسرم کپچیکترین چیزیم نمیذاره بابام بخره همه چی من باهاشه حتی یه شارژهم بابام نمیخره میگه زنمی وظیفه دارم درحالیکه رابطه نداریم

بعداز هرسختی اسانی هست امیدوارم سختیای همه تموم شه و اسانی بیاد خدا وعده داده😍😍برای تموم شدن سختیای خودتون و خودم صلووووووووات😋😋
بردمش بیرون نمیخره میریم تو مغازه میگه من پول ندارم برگرد 

تو مغازه میگه ندارم؟؟؟ عجب آدمیه ها ! اندفه گف ندارم جلو فروشنده خودت کیف درار حساب کن بزار خار خفیف شه بذار ترک کنه این خساستشو

نفسم بنده بهتون جوجه های من 😍 پویان عشق❤️ دلوان نفس❤️

ببین عزیزم شوهر منم توی عقد همینجوری بود ، نمیتونم این قول رو بهت بدم که شرایط بعد عروسی بهتر میشه ولی با شناختی که خودم از شوهرم داشتم روش کار کردم ،جوری که الان سه تومن سه تومن میریزه برام ،هر چی کارت هدیه و ... سر کارش بهش میدن میده به من 

اصلا واسه خونه و منو بچم کن نمیذاره 

آدمی که وقتی میخواستیم حلقه بخریم گفت یه چیز ساده بردار تا پول به خریدای دیگتم برسه ،این حرف توی اون دوران مث فحش بود برای من ولی فقط یه لبخند زدم ،چون با سیاستی که از خودم سراغ داشتم میدونستم چکار کنم .

از هر هنر یک انگشت 🎨
خب گوش بحرف اینای ک.میگن بزن بهم نده عزیزم ابروت از تو جوب نیومده ک سر یه ماه بخوای جداشی بهت بگن ...

چه ادمی هستی تو!!!!!!!

ینی چی ابرو؟؟

آبرو به یه اسم توو شناسنامس یا حسرت همه چی توو دل این دختر موندن؟

چرا بقیه رو هم تشویق به بدبخت بودن میکنی

جلوی ظرر رو هر جا بگیری خوبه !!

شرحی ز حال و حالی ز شرح نیست!
نترس بعد ازدواج درست میشه شوهر منم خسیسه تو نامزدی خون یه جگرم کرد من شاغل بودم باهم عید رفتیم خرید ...

من مورد شما یا استارتر رو نمیدونم اما شوهر خودم خسیسه و بعد ازدواج درست نشد، ازدواج و بچه حلال مشکلات روانی و رفتاری نیست، الان همه به من میگن بچه بیار درست میشه انگار احمق گیر آوردن منم میگم وقتی درست شد بچه میارم

هرچه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو... 

اینم بگم بعضی مردا ممکن خسیس نباشن ولی خوششون نباد تو عقد خرج زن بدن براهمین نمیخواد رو بده ولی بعد عروسی خوب میشن 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
چراهمه چیو ربط میدین به رابطه من توعقدم همسرم کپچیکترین چیزیم نمیذاره بابام بخره همه چی من باهاشه حت ...

درستش همین عزیزم ، مگه حتما باید رابطه باشه تا خرج باشه؟ طرز فکر بعضیا مخ آدمو میترکونه

نفسم بنده بهتون جوجه های من 😍 پویان عشق❤️ دلوان نفس❤️
ببین عزیزم شوهر منم توی عقد همینجوری بود ، نمیتونم این قول رو بهت بدم که شرایط بعد عروسی بهتر میشه و ...

خب چکار کردی یه منم یاد بده 

من روم نمیشه از نامزدم چیزی بخام

نمی تونم اینجا بگم ولی خدا خودش میدونه من دلم چی میخاد انشاالله تا این تاریخ به بهترین شکل ممکن و به صلاحم انجام شده باشه الهی امین